Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Müzik Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Çalma listesi projesine katılmak ister misin?

• Hayır, teşekkürler.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Luxembourg sahnesindeki eski televizyonda Fransız şarkıcı France Gall’in görüntüleri vardı. Kendisi 1965 yılında Luxembourg adına Poupee de cire, poupee de son adlı parçayla kazanan olmuştu.

Almanya aslında sahneyi coşturabilirdi ki bu kadar da fena değil. Ben söylesem başarırdım. Ah be kızım. Almanca da yakışmış bu türe.

Yuval da iyi sesi var ama şarkı dilden dile geçiş yapınca şarkı olduğunu unutmuş. Zaten propaganda olması da rezillik. Yuh diyorum.

Almanya aslında sahneyi coşturabilirdi ki bu kadar da fena değil. Ben söylesem başarırdım. Ah be kızım. Almanca da yakışmış bu türe.

Yuval da iyi sesi var ama şarkı dilden dile geçiş yapınca şarkı olduğunu unutmuş. Zaten propaganda olması da rezillik. Yuh diyorum.
Üstündeki ceketi seyirciye attığı an iyi söylemesine gerek kalmadı. Finali garanti.

Geçen yılda öyle değil miydi? Ben beşlinin tamamını hem ilk hem de ikinci yarı finalde izledik diye hatırlıyorum. Bu sene ikiye bölmüşler.
İki yarı finale üç üç (ev sahibi ile) ayrılıyor, orası doğru ama performanslar kısmen veriliyordu, tamamı Youtube'da yayınlanıyordu. Bu sene tamamı verildi. O da sanırım, İsviçre faktöründen.

Bu yarı finalde, beşliler dâhil en güzeli eski temsilciler. Efendi, The Roop, Gjon ve Destiny iyi ki gelmiş. Müthiş şarkılar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık