Üstündeki ceketi seyirciye attığı an iyi söylemesine gerek kalmadı. Finali garanti.Almanya aslında sahneyi coşturabilirdi ki bu kadar da fena değil. Ben söylesem başarırdım. Ah be kızım. Almanca da yakışmış bu türe.
Yuval da iyi sesi var ama şarkı dilden dile geçiş yapınca şarkı olduğunu unutmuş. Zaten propaganda olması da rezillik. Yuh diyorum.
Kim için diyorsun, anlamadım.Üstündeki ceketi seyirciye attığı an iyi söylemesine gerek kalmadı. Finali garanti.
AlmanyaKim için diyorsun, anlamadım.
Büyük Beşli grubundakiler zaten finalde oluyor. Bu sene ilk kez yarı finalde performansları tam gösteriliyor.A
Almanya
Geçen yılda öyle değil miydi? Ben beşlinin tamamını hem ilk hem de ikinci yarı finalde izledik diye hatırlıyorum. Bu sene ikiye bölmüşler.Büyük Beşli grubundakiler zaten finalde oluyor. Bu sene ilk kez yarı finalde performansları tam gösteriliyor.
İki yarı finale üç üç (ev sahibi ile) ayrılıyor, orası doğru ama performanslar kısmen veriliyordu, tamamı Youtube'da yayınlanıyordu. Bu sene tamamı verildi. O da sanırım, İsviçre faktöründen.Geçen yılda öyle değil miydi? Ben beşlinin tamamını hem ilk hem de ikinci yarı finalde izledik diye hatırlıyorum. Bu sene ikiye bölmüşler.