Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Müzik Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Çalma listesi projesine katılmak ister misin?

• Hayır, teşekkürler.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Paylaşım I:

Spotify, yıl sonu sunduğu Wrapped özelliğinde verilerin 31 Ekim tarihinden sonra verilerin alınacağını açıkladı. Ancak son tarih belirsiz.

Paylaşım II:

İki gün önce Cadılar Bayramı ile bazı şarkılar dinlenmede etki oluşturmuş. O gün en çok temaya uygun dinlenen sekiz şarkı:

1. Ghostbusters - 5890M
2. Monster Mash - 5266M
3. This Is Hallowen - 4950M
4. Thriller - 4369M
5. Somebody's Watching Me - 4027M
6. Spooky, Scrary Skeletons - 3339M
7. Bloody Mary - 2416M
8. Thriller (2003 Edit) - 2349M

Linkin Park'ın uzun yıllar sonra yeni solist Emily Armstrong ile ilk albümü 'From Zero' yayınlandı. Albüm öncesi üç tekli yayınlamıştı, onlar dışında yedi şarkı ve bir giriş olmak üzere 11 şarkı bulunmaktadır. Albümü dinlemek isteyen için Youtube ve Spotify linklerini bırakıyorum.

• Youtube:

• Spotify:

Linkin Park'ın uzun yıllar sonra yeni solist Emily Armstrong ile ilk albümü 'From Zero' yayınlandı. Albüm öncesi üç tekli yayınlamıştı, onlar dışında yedi şarkı ve bir giriş olmak üzere 11 şarkı bulunmaktadır. Albümü dinlemek isteyen için Youtube ve Spotify linklerini bırakıyorum.

• Youtube:

• Spotify:

Sence nasıl olmuşlar ?

Sence nasıl olmuşlar ?
Albümü henüz dinlemedim. Fırsatım olunca bakacağım. Yeni solist hanımefendi ile grubun güzel ilerleyebileceğinden baştan emin değildim, genelde sonuç ilerlemiyor ama albüm öncesi çıkan üç şarkının ikisini bayağı beğendim. Solistin enerjisi geçti bana. O yüzden albümden beklentim düşük değil. Dinleyince göreceğiz. Sen dinlersen, yorumunu alırız.

Albümü henüz dinlemedim. Fırsatım olunca bakacağım. Yeni solist hanımefendi ile grubun güzel ilerleyebileceğinden baştan emin değildim, genelde sonuç ilerlemiyor ama albüm öncesi çıkan üç şarkının ikisini bayağı beğendim. Solistin enerjisi geçti bana. O yüzden albümden beklentim düşük değil. Dinleyince göreceğiz. Sen dinlersen, yorumunu alırız.
Bu performansına bakınca Cheester gibi olmaya çalıştığını anlayacaksın. Cheester, müziklerini gerçekten yaşayarak söylüyordu. Ama şu var; bu RİOT için söylediği şarkı bayağı iyi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık