Sen beni yanlış anladın, ben seni yanlış anladım. Farklı şeyler anladık.Yok beni yanlış anladın. Müzikle ilgili yazı yazıyorsun sandım.
Sen beni yanlış anladın, ben seni yanlış anladım. Farklı şeyler anladık.Yok beni yanlış anladın. Müzikle ilgili yazı yazıyorsun sandım.
Ortak noktada buluşalım. :Sen beni yanlış anladın, ben seni yanlış anladım. Farklı şeyler anladık.
Sence nasıl olmuşlar ?Linkin Park'ın uzun yıllar sonra yeni solist Emily Armstrong ile ilk albümü 'From Zero' yayınlandı. Albüm öncesi üç tekli yayınlamıştı, onlar dışında yedi şarkı ve bir giriş olmak üzere 11 şarkı bulunmaktadır. Albümü dinlemek isteyen için Youtube ve Spotify linklerini bırakıyorum.
- Youtube:
- Spotify:
Albümü henüz dinlemedim. Fırsatım olunca bakacağım. Yeni solist hanımefendi ile grubun güzel ilerleyebileceğinden baştan emin değildim, genelde sonuç ilerlemiyor ama albüm öncesi çıkan üç şarkının ikisini bayağı beğendim. Solistin enerjisi geçti bana. O yüzden albümden beklentim düşük değil. Dinleyince göreceğiz. Sen dinlersen, yorumunu alırız.Sence nasıl olmuşlar ?
Bu performansına bakınca Cheester gibi olmaya çalıştığını anlayacaksın. Cheester, müziklerini gerçekten yaşayarak söylüyordu. Ama şu var; bu RİOT için söylediği şarkı bayağı iyi.Albümü henüz dinlemedim. Fırsatım olunca bakacağım. Yeni solist hanımefendi ile grubun güzel ilerleyebileceğinden baştan emin değildim, genelde sonuç ilerlemiyor ama albüm öncesi çıkan üç şarkının ikisini bayağı beğendim. Solistin enerjisi geçti bana. O yüzden albümden beklentim düşük değil. Dinleyince göreceğiz. Sen dinlersen, yorumunu alırız.