Büyük Atatürkçü pardon disneyci Tarkan yeni albüm mü çıkartıyor, çok heyecanlandımTarkan, yeni albümünün adını, albüm kapağını ve albümün yayınlanacağı tarihi duyurdu:
Büyük Atatürkçü pardon disneyci Tarkan yeni albüm mü çıkartıyor, çok heyecanlandımTarkan, yeni albümünün adını, albüm kapağını ve albümün yayınlanacağı tarihi duyurdu:
90'lar sanatçılarının sorunu bu. Türk albüm kapağı da; koydukları isim de genellikle bunun gibi.Onu bilmem ama Megastar olmuşsun, marka ismin var ve albüm kapağı acemice. Hiç beğenmedim. Albüm adını da hoş bulmadım. Karma, Dudu ve Metamorfoz isimleri gibi yapmaya çalışmış, sanırım. Pek dinleyicisi olmasam da kendisine yakıştıramadım, iddiasız buldum.
90'lar evet, haklısın ama genel olarak da sanki özensizlik yok mu? Tamam, global olarak da eskisi gibi özen yok, basitliğe kaçan çok ama yine de bizdeki sanatçılar gibi amatör değil.90'lar sanatçılarının sorunu bu. Türk albüm kapağı da; koydukları isim de genellikle bunun gibi.
İstikrarlı olarak aklıma bir örnek gelmedi. İlla vardır da biraz aklı zorlamak lazım.@BlackMask Albüm konusunu iyi açtın. Türkiye'de albüm konusunda bildiğin iyi örnekler var mı ?
Genel olarak elitizmi vurguluyor. Ki tarkanın album tasarımları geneli böyle.90'lar evet, haklısın ama genel olarak da sanki özensizlik yok mu? Tamam, global olarak da eskisi gibi özen yok, basitliğe kaçan çok ama yine de bizdeki sanatçılar gibi amatör değil.
İstikrarlı olarak aklıma bir örnek gelmedi. İlla vardır da biraz aklı zorlamak lazım.
Bazı sanatçıların belki bir veya iki iyi çalışması varsa kalanı değildir. Senin aklına bir örnek geliyorsa söyle.
Gırgır olsun diye koyulduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Bu insanın aklı beni aşıyor
Eski çalışmaları öyle ama şimdiki albüm kapağı değildir. Bazı müzik sayfaları topa tutmuş.Genel olarak elitizmi vurguluyor. Ki tarkanın album tasarımları geneli böyle.
Album konusunda pek ileri seviye bilgim yok. Ancak Sagopa'nın ve Manga'nın albümlerini seviyorum.
Kanıtladın bence. Yukarıda senin söyleminle iki paylaşım yaptım. "Gırgır" sözünün cevabını veriyorlar.Gırgır olsun diye koyulduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Bu insanın aklı beni aşıyor