Ama işte her aşamada power up almıyor Şu an Kata vssinden çıktı eleman kapışmak istiyor fakat doğal olarak o halinden daha güçlü olacak işteBöyle olursa anketin anlamı kalmaz hepsini alır geçer Luffy
Ama işte her aşamada power up almıyor Şu an Kata vssinden çıktı eleman kapışmak istiyor fakat doğal olarak o halinden daha güçlü olacak işteBöyle olursa anketin anlamı kalmaz hepsini alır geçer Luffy
Yenmesi gerekiyorsa p up alır. Gerekirse meyvesini evrimlestirip logia bile yapar savaşı kazanmak içinAma işte her aşamada power up almıyor Şu an Kata vssinden çıktı eleman kapışmak istiyor fakat doğal olarak o halinden daha güçlü olacak işte
Arkadaş hiç yapmayın iddiayı daha iyi. Böyle bir fan savunması görmedim ben.Normalde 2'de takılır ama Lufy reis hepsini yener.
Kalbimi kırıyorsun ama, ben hepsini alır yazdım, işin mantığını bile açıkladım, bu kadar savaşa üst üste giricekse ilk bir iki dövüşünden güçlenerek çıkar sonra tutulmazArkadaş hiç yapmayın iddiayı daha iyi. Böyle bir fan savunması görmedim ben.
Selim'e dedim hiç hakkını vermiyor. Diğer arkadaslar öyle değil. Ayıptır.Kalbimi kırıyorsun ama, ben hepsini alır yazdım, işin mantığını bile açıkladım, bu kadar savaşa üst üste giricekse ilk bir iki dövüşünden güçlenerek çıkar sonra tutulmaz
Luffy'den şüphen mi var?!Kalbimi kırıyorsun ama, ben hepsini alır yazdım, işin mantığını bile açıkladım, bu kadar savaşa üst üste giricekse ilk bir iki dövüşünden güçlenerek çıkar sonra tutulmaz