Croco bu bosslar arasinda tek karizma adam. Ona da oy çıkmasın
Croco bu bosslar arasinda tek karizma adam. Ona da oy çıkmasın
O yüzden dedim ya 0 oy diye. En az oyun onda olmasını bekliyordum ama 0 olması şaşırttı.Croco bu bosslar arasinda tek karizma adam. Ona da oy çıkmasın
Hap aldıktan sonra Hody Jones'ı da unutma tipini...Wapol, Foxy.
O da sayılabilir.Ama ankette Kizaru olsa ona atardım.Hap aldıktan sonra Hody Jones'ı da unutma tipini...
Boş bir kola kutusu bile insanda derin arzular uyandırır çekici gelir.Verdiğim örneği Croco'ya uyarlayabilirsin. Evet itici değil ama itici olup içi dopdolu olsa bu durumlara düşmezdi.Çoğu kişi öyle olmasını buna yeğleyebilirdi.O yüzden dedim ya 0 oy diye. En az oyun onda olmasını bekliyordum ama 0 olması şaşırttı.
Bu ankette onların da eli varmaz atmaya.Dofcular ve haterlerdir atanlar zaten onlara bir şey yapılamaz.
Hani derler ya kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı. Kıskanma len tüylü de az oy almış iyisin... :SBoş bir kola kutusu bile insanda derin arzular uyandırır çekici gelir.Verdiğim örneği Croco'ya uyarlayabilirsin. Evet itici değil ama itici olup içi dopdolu olsa bu durumlara düşmezdi.
Baksana ciğerci kedisi gibi gelip sallamaya başladılar. Belli olmaz ne yapacakları onlarınBu ankette onların da eli varmaz atmaya.