Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Monkey D. Luffy'nin En İtici/Sinir Bozucu Rakibi

En İtici Bulduğunuz Rakip?

• Kullanılan toplam oy
    190
Deme ya saçma yorum arıyorsan Sir Crocodile korsanfan diye aratabilirsin google amcada çıkan sonuçlara sen bile şaşırabilirsin. :D Diyorum ki Croco'da görüntü var ses yok içi boş itici olmasa ne olur. :/ Kaç yazar.Beyazsakala diklenen adamı 300 milyonluk Luffy haki falan yok g2 ile durduruyor.Alabasta bahanen de yok mf bu. :D
Kendin diyorsun ''durduruyor'' diye benim diyecek başka bir şeyim yok. :D
Kendi kendine cevaplıyorsun bazı şeyleri ama farkında değilsin. Senin saçma yorumların karşısında benim yorumların devede kulak falan kalır. :D

Senin haki bilen, Tsuru'dan falan kaçan Dof ne yapıyor Croc karşısında onun için de bir kaç kelam et bakayım. :rolleyes:
Mf'nin aksiyonunu oluşturan 3 karakterden 2'si. Ama yürüyüşü ne öyle harbiden. :D
İşte diyorum ya bazı yerlerden kaybediyor. Değişik adam yapacak bir şey yok. :D

Doflamingo fanı olarak Doffy için bir eleştiri yapayım bu arada.Doffy itici değil şeytani karizma ama sinir bozucu tarafı var mı sevmeyen için evet.Fakat düşmanları üzerinde kendi yarattığı kasıtlı bir hareket bu gülme meselesiyle.Haliyle düşmanları gibi mangayı okuyup sempati duymayanlara da sinir bozucu gelebilir.Aynı durum İchimaru Gin karakterinde de vardı özellikle de serinin başlarında.Ha bunu özel bir biçimde kasıtlı yapmak vardır Wapol misali kalitesizlik akacak şekilde tasarımdan dolayı oluşması vardır.Doflamingo gibi karakterler ilk sınıfa giriyor mangakalar ek olarak böyle rahatsız edici bir öğe koymak istemişler başarılı kötü karakterlere yapılan bir ekleme.Manga değil ama orjinal Joker'in de sinir bozucu olması gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık