Dcde bizim civanlarla konuşurken demiştim bu meyve iradesini Harry Potter serisindeki asa seçimi gibi bir yerlere bağlayacaksa belki bir yerlerden kurtarırı olur ama meyve güç yüzüğü gibi bir iradeye sahipse Bay Oda atmak için bundan büyük kazık zor bulur. Hem Luffy'ye kendi çizdiği karaktere saygısızlık olur hem de bunca zaman okuyan ciddi okuyuculara.Aslında uzun uzun yazacak şey var ama , Luffy benim gözümde Nika ile bitmiştir . Ben Luffy adlı gencin Kaido tarafından öldürüldüğüne inananlardanım .
luffy sevdiğim bir karakterdi .En sevdiğim özelliği buydu ;
Savaştaki bitmeyen azmi ve cesareti , yeri geldiğinde herkesten daha ciddi olması , bir olaya girdiğinde ‘ Luffy rakibini seçtimi kazanmadan durmayacaktır ‘ imajı yok . Şu an Nika kimi oyuncağı yaparı okuyuruz
Bu ruhun öldüğünü şahsım adına düşünüyorum. Bu nedenle Luffy artık Luffy olmaktan çıktı .
Yalan, adamın ağzına yuva yapmış.
Oda ipucunu koymuş. Az değil bu Oda.
Luffyye kitap tavsiyemNasıl bir Zoan meyvesi yediyse, her ne olursa olsun çalışmaya devam ediyor meyve. Uykuda, yenildiğinde, bilinci kapandığında vs.
Zoan formunun süre sınırı olması da bir o kadar saçma. Retcon yapınca böyle oluyor demek ki.Nasıl bir Zoan meyvesi yediyse, her ne olursa olsun çalışmaya devam ediyor meyve. Uykuda, yenildiğinde, bilinci kapandığında vs.