@Millennium Wizard ı unuttun.Bu siteye Zoro'culuğu ben getirdim ya @Alfamert ile beraber gerçi senin üyelik girişin tutmaz bunlara![]()
@Millennium Wizard ı unuttun.Bu siteye Zoro'culuğu ben getirdim ya @Alfamert ile beraber gerçi senin üyelik girişin tutmaz bunlara![]()
Ben mistır pirinceyim ben hantırım diye gözlüklerle şekilli cigara içen şanşi değil miydi yaÇok şükür, şekil şukul karizma karakter sevip kalitemizi düşürmüyoruz.![]()
Daldan dala kondum sonra diyorsun yani duruma göre zoro-mihawk-ace-doflamingocu oluyorsun.Bu siteye onları da sen getirmişsindir gerçiBenim gibi Zoro'cuların kanatları altına mı sığınalım
Bu siteye Zoro'culuğu ben getirdim ya @Alfamert ile beraber gerçi senin üyelik girişin tutmaz bunlara![]()
Yav he he Nika fanıDaldan dala kondum sonra diyorsun yani duruma göre zoro-mihawk-ace-doflamingocu oluyorsun.Bu siteye onları da sen getirmişsindir gerçi![]()
MW'nin o zamanlar odağında diğer mangalar da vardı.@Millennium Wizard ı unuttun.
Benim gibi Zoro'cuların kanatları altına mı sığınalım
Bu siteye Zoro'culuğu ben getirdim ya @Alfamert ile beraber gerçi senin üyelik girişin tutmaz bunlara![]()
Yine geldi yav he heYav he he Nika fanı
MW'nin o zamanlar odağında diğer mangalar da vardı.
Onun doğal hali öyle.Ben mistır pirinceyim ben hantırım diye gözlüklerle şekilli cigara içen şanşi değil miydi ya![]()
Komik şeyler yazıyorsun Reis olayların akışına vakıf değilsin o yüzden tartışmaya devam etmemize gerek yok.Yine geldi yav he he![]()
Gölgelemesi normal değil siz normalleştiriyorsunuz.Ağzınızda tutturmuşsunuz nika nika diye ama enmadan gram bahseden yok.Ölcek adam gökten inen mink iksiriyle iyileşti kalktı savaştı ona ses yok o normal luffynin meyvesi anormal.Komik şeyler yazıyorsun Reis olayların akışına vakıf değilsin o yüzden tartışmaya devam etmemize gerek yok.
Nika olayı ise diğerlerinden çok daha absürt o yüzden diğerlerini gölgelemesi normal.
Diğerlerine göre daha insanı özelliklere sahip.Ben mistır pirinceyim ben hantırım diye gözlüklerle şekilli cigara içen şanşi değil miydi ya![]()