@Millennium Wizard ı unuttun.Bu siteye Zoro'culuğu ben getirdim ya @Alfamert ile beraber gerçi senin üyelik girişin tutmaz bunlara
@Millennium Wizard ı unuttun.Bu siteye Zoro'culuğu ben getirdim ya @Alfamert ile beraber gerçi senin üyelik girişin tutmaz bunlara
Ben mistır pirinceyim ben hantırım diye gözlüklerle şekilli cigara içen şanşi değil miydi yaÇok şükür, şekil şukul karizma karakter sevip kalitemizi düşürmüyoruz.
Daldan dala kondum sonra diyorsun yani duruma göre zoro-mihawk-ace-doflamingocu oluyorsun.Bu siteye onları da sen getirmişsindir gerçiBenim gibi Zoro'cuların kanatları altına mı sığınalım
Bu siteye Zoro'culuğu ben getirdim ya @Alfamert ile beraber gerçi senin üyelik girişin tutmaz bunlara
Yav he he Nika fanıDaldan dala kondum sonra diyorsun yani duruma göre zoro-mihawk-ace-doflamingocu oluyorsun.Bu siteye onları da sen getirmişsindir gerçi
MW'nin o zamanlar odağında diğer mangalar da vardı.@Millennium Wizard ı unuttun.
Benim gibi Zoro'cuların kanatları altına mı sığınalım
Bu siteye Zoro'culuğu ben getirdim ya @Alfamert ile beraber gerçi senin üyelik girişin tutmaz bunlara
Yine geldi yav he heYav he he Nika fanı
MW'nin o zamanlar odağında diğer mangalar da vardı.
Onun doğal hali öyle.Ben mistır pirinceyim ben hantırım diye gözlüklerle şekilli cigara içen şanşi değil miydi ya
Komik şeyler yazıyorsun Reis olayların akışına vakıf değilsin o yüzden tartışmaya devam etmemize gerek yok.Yine geldi yav he he
Gölgelemesi normal değil siz normalleştiriyorsunuz.Ağzınızda tutturmuşsunuz nika nika diye ama enmadan gram bahseden yok.Ölcek adam gökten inen mink iksiriyle iyileşti kalktı savaştı ona ses yok o normal luffynin meyvesi anormal.Komik şeyler yazıyorsun Reis olayların akışına vakıf değilsin o yüzden tartışmaya devam etmemize gerek yok.
Nika olayı ise diğerlerinden çok daha absürt o yüzden diğerlerini gölgelemesi normal.
Diğerlerine göre daha insanı özelliklere sahip.Ben mistır pirinceyim ben hantırım diye gözlüklerle şekilli cigara içen şanşi değil miydi ya