Luffy öldü olayı işin şakasi biraz da. Ama bu Nika olayı... Luffy'e ve seriye büyük darbe oldu.Luffy'nin seçilmiş kişi olduğunu gösteren çok şey gördük. Ailesi, D. olması, doğduğu zaman, ses duyma, kral haki diye sayarsın. Bunca şeyin arasından en sıradan olan gücün değişmesi benim de hoşuma gitmiyor ama abartılacak kadar kötü müdür bilmem. Her haltını özel yaparak güçlendirme verdi işte. Shounen seriden beklenen şeyler.
Tabi işin içinde reenkarnasyon olsa ben de karakteri ciddiye almazdım. Şu anda göründüğü kadarıyla 800 yıl kendi kafa yapısında konak aramış bir meyve. Bu durum değişirse '' Luffy öldü ehe'' muhabbetine hak veririm.
Hiç bir yerde kafamızı gömmedik... güzel sallıyorsun. Yıllarca Zoro vw Mihawk uzerinden bu kılıç fanları şöyle böyle dedikteb sonra neyij ne olduğunu gördük. Siz bizden daha çok patladınız. Enma diye sayıklamaya devam edebilirsin sıkıntı yok. En azından Zoro hala Zoro. Luffy'nin bütün orjinalliğinin gittiği ilk Nika olayının olduğu gün tepkilerden dolayı ortalıktan kaybolup ya da sessizce oturup sonra aradan zaman geçince şöyleydi böyleydi demek de komik oluyor. Ayrıca o Enma hocalık muhanbeti de zamanında çok konuşulup anlatıldı. Ne mana da denildiği ortada o işin. Kaç ay Enma Enma Enma diye sızlandıktan sonra şaaak Nika gelir böyle yok eder sevdiğiniz karakterinizi işte... :dOnu dedik bunu dedik diyorsunuz nerde o diyenler? Enma deyince başladınız sağa sola salça olmaya zkk dediniz başladınız kafanızı kuma gömmeye sonra biz onu dedik bunu dedik bak dediklerimiz tuttu hebele hübele bide boşver fandaş bunlarla tartışma diyen yandaşlarınız çıkıyor sağdan soldan dimi @RedTeroR