Luffynin ölü hali luffye dayanıyor diyorum. Tabi bir süre. Ölü hali 3. adam ediyor demiyorum. Dofun ve luffynin sağlam halleri 3. adam eder.
Dof koka yapıyor lastik olmasa da. Adamın hakisi güçlü

Mesele o. Dayanıklı ama ölü halinin koka ile kaplayıp dayanabiliyor. Zaten koka kaplı tekmesi ile g4 sertliğini de aşıyor ama esnek olduğu için zarar veremiyor.
Bak şimdi dofa amiral ayarı desek luffyi de amiral ayarı yapsak dengeler nasıl sarsılacak:
Dof amiral ayarı olduğuna göre bunun sağ kolu vergo da ona yakın bir seviyede. Law maşallah amiralın 1 tık altına tek atmış oluyor. Sanji ölü bedenle evire çevire dövmüş oluyor smoka bile kan alıyor. Amiral sağ koluna tek atan law ne hikmetse onun patronu karşısında çöp gibi kalıyor
Dof amiral seviyesi olunca luffy de amiral oluyor. Bu nasıl amiral ki yonkounun 3. adamı bunu tutuyor. Bunun adasındaki tüm hayvanlar da amiral

Bu nasıl amiral ki fujitora buna şehir turu attırıyor

Bu nasıl amiral ki, mafya bozuntusunu bile korkutmuyor. Ki o bege nekodan it gibi korktu. Bu canavar burda ne arıyor dedi. Demek ki neco da amiral

Vay arkadaş herkes amiral çıktı

Ve bu amiral olan luffynin bigmoma çiziği yok. Big momı indirmek için plan yapmak zorunda kalıyor. Bu nasıl amiral ki zoro karşısında bir yonkou olduğunu özellikle belirtiyor. Bu nasıl amiral ki sanji bunları da korumak için tayfadan ayrılıyor. Dofun amiral olması saçma sapan bir sıralama doğuruyor. Ve bu amiralin sağ kolu zoro da bir başka amirale kan bırakıyor. Arkadaş olmuyor

Dengeler karman çorman oluyor. Bu adam amiral seviyesi olsaydı big mom ya kendisi giderdi, ya da katakuriyi yollardı. Big mom bilmiyor mu dof amiral ayarı

Amiral ayarı adama 3. adamı kim yollar.
Mangaka bastıra bastıra demiş 4. adamı bir süper nova yendi. Urouge bugün bigmoma katılsa 4. adam olacak. Luffy de gelip onu indirecekti. Ardından kraker de luffyi gelip postalayacaktı. Luffye mangaka resmen senin dengin 3. adam diyerek diğer süpernovalardan 1 adım önde olduğunu göstermiş. Yetmemiş yonkou sağ kolunun ne kadar efektif olduğunu gözüme soktu. Bigmoma çizik bile attırtmadı.