Rayleigh tanrı falan heraldeRayleigh terlemeden içinden geçer luffynin. Hatta tüm tayfayı alır tek başına.
Rayleigh tanrı falan heraldeRayleigh terlemeden içinden geçer luffynin. Hatta tüm tayfayı alır tek başına.
Zoro vs yaşlı Ray açsan aldırırdı ama.Rayleigh tanrı falan heralde
Yüzde 40 beklerdim,32 olmuş olsun buda iyi Ray karşışında.Bahsedilen ray yaşlı olansa şu anda hemen hemen denktir. Birkaç sayı sonra luffy'nin muhtemelen alacağı p.up sonrası yaşlı ray'i geçecektir. Genci için biraz daha var.
Objektiflikten uzak olan fan kitlesinin luffy olmadığını gör artık yav. :/
La yok adam tüm tayfayı alır demiş :d İmparator tayfalarından hemen sonra en güçlü tayfa Hasır Şapka Korsanları. Arkadaş neyin kafasında anlamadım? Luffy sağ kol üstü bir seviyede yaşlı Rayde aşağı yukarı o güçteZoro vs yaşlı Ray açsan aldırırdı ama.
32 olan luffy yav. Anketi görmüyor musun?Yüzde 40 beklerdim,32 olmuş olsun buda iyi Ray için.
Forumda herhangi bir objektif fan kitlesi yok sadece objektif kişiler var aralarında.Objektiflikten uzak olan fan kitlesinin luffy olmadığını gör artık yav. :/
Yanlış anladın Ray'a karşı 32 iyi demek istedim.Ama 40 beklerdim Luffy'den yanıldım.32 olan luffy yav. Anketi görmüyor musun?
Kendisinin prime dönemini görmek istersen shankse bak. Kaido 9 kını tek tokatlıyor. Shanks de tokatlar. Aynı shanks de prime ray da tüm tayfanın içinden geçer. Zira bizim tayfa 9 kın etmez. 9 kın bizim tayfanın içinden geçer.Rayleigh tanrı falan heralde