Luffy kazanır diğenlenlerin kafasını yaşamak istiyorum...
[video=youtube;KHpsQ3pfUu8]https://www.youtube.com/watch?v=KHpsQ3pfUu8[/video]
Luffy kazanır diğenlenlerin kafasını yaşamak istiyorum...
Bu adam her vs konusuna ayni sekilde mesaj atıyor bilir kişi mübarek. Herkese mesaj kasıyorsunuz diyor. 2 yorumundqn biri mesaj kasmak. Biraz değişik bir yapısı var kendisi bundan sebep mi üyedir nedir çözemedim.Sorması ayıp yami Teach vsleri için de böyle dedin mi? Teach'te artık deprem var açılamaz dedin mi? Sana ne oğlum? Ben böyle açtım beğenmiyorsan ana sayfaya tıkla diğer konuları oku. Sana ne yani? İlla adamı çileden mi çıkartacaksınız? Neyin mesaj sayısı? Napacam mesajı. Merak ettim Luffy'nin sınırı olmasa millet nasıl yorumlardı vsyi diye açtım.
Dostum merak ettim bu bilgileri nerden alıyorsun?La adam bir g4 açtı ilah yaptınız valla zoro fanı o fanı bu fanı hikaye luffy fanlarınında sıkıntı var ben bu anketten bunu anlarım. Sabo luffyden 2 yıl önde dostum luffy saboyu anca yonkou arcı sonrası geçer.
Arkadaş bilirkişi.Bu adam her vs konusuna ayni sekilde mesaj atıyor bilir kişi mübarek. Herkese mesaj kasıyorsunuz diyor. 2 yorumundqn biri mesaj kasmak. Biraz değişik bir yapısı var kendisi bundan sebep mi üyedir nedir çözemedim.
Sayende aydınlandım kardeş. Sabo öper.Kaçtı nedir ya bir duşa girip geldim. Ama doğrudur hatamı anladım sizinle tartışılmayacağını anladım.
2. si Sabo amirali terletemedi diyorsun ama çekinmeden karşsına çıkıp durdurdu yanındaki koramiralide arada kılçık gibi ayırdı.
Peki luffy şimdiye kadar hangi amiral karşsında ne yaptı bana gelipte dof amirale atar koydu onu dövüyor deme çünkü o dof luffyi rakip olarak bile görmüyordu ne kadar lafta olduğunu gördük. Neyse ben şimdi yatıyorum iyi geceler bir mesajınız olursa yarın bakmaya çalışırım ama kaçmam ortak sen rahat ol.
O Dof Luffy'i rakip olarak görmüyordu diyorsun da bunun konu ile ne alakası var ? Hani Dof nasıl hissediyorsa Luffy o seviyede mi oluyor ?Kaçtı nedir ya bir duşa girip geldim. Ama doğrudur hatamı anladım sizinle tartışılmayacağını anladım.
2. si Sabo amirali terletemedi diyorsun ama çekinmeden karşsına çıkıp durdurdu yanındaki koramiralide arada kılçık gibi ayırdı.
Peki luffy şimdiye kadar hangi amiral karşsında ne yaptı bana gelipte dof amirale atar koydu onu dövüyor deme çünkü o dof luffyi rakip olarak bile görmüyordu ne kadar lafta olduğunu gördük. Neyse ben şimdi yatıyorum iyi geceler bir mesajınız olursa yarın bakmaya çalışırım ama kaçmam ortak sen rahat ol.
Bizimle aynı kafayı yaşayıp yaşamadığını ölçmemiz lazım,yeterli seviyede değilsen alamayız seni.Sınırsız G4 ile luffy öper diye düşünenler tayfasına benide ekleyin