Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Hasır Şapka Korsanları

Savaşı Hangi Taraf Kazanır?

• 1. Takım Kazanır

Kullanılan: 69 49.3%
  • 2. Takım Kazanır

Kullanılan: 68 48.6%
  • Berabere Biter

Kullanılan: 3 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız aynı databooklarda duyduğuma göre Vista'yı da Mihawk'a denk yapıyorlarmıs.:D Tartışmıssın ama sonuca baglamamıssın. Doğru bilinen yanlışlar gibi konu olur bu içerikten. :D
Bir çeviride Mihawk ile kapışabilecek seviyede diyor Vista için. Bir diğer çeviride ise "bu dövüşte" Vista Mihawk'tan daha çok kılıç tekniği sergilemiştir yazıyor. Yanlış bir şey yok bence. :D

gzgn

Bu fan muhabbetleri sıktı artık ya :) Tamam anladık bi karakteri seversin de onu her şeyin önünde görmek nedir anlamadım gitti.

Kaptan olduğu için güçlü değil. Dayanıklılıkları aynı olabilir. Saldırı güçleri de aynı olabilir, ama luffynin kral haki ile daha uzun süre haki kullanması mümkün. Ayrıca daha hızlı. Yani 2 klasmanda luffy daha üstte olduğu için güçlü.

Balık adam adasında zoro zaten luffy için kral haki olmasa kaptan kabul etmezdim diyerek bunu kabul etti. He bir de luffynin gözlem hakisi daha iyi. 3 klasman oldu.
HH'ye ne zaman böyle bir özellik verildi yahu? Çöpleri bayıltması dışında ben bir şeyini görmedim.

Çok güzel bir konu olmuş. Ben açıkçası çok kararsız kaldım. Zoro,Sanji,Franky ve Robin G4 süresi bitene kadar Luffy'yi oyalayabilirler de oyalamayabilirler de. Nasıl ki internette Türklerle ilgili yapılan her anketi Türkler kazanıyorsa, Korsanfan'da da içinde Zoro geçen bir anketi Zoro kazanır. Bari safımız belli olsun diyerekten Luffy tarafına oy verdim. :(

Luffy e tüm tayfanın dalması olsa sonuç çok değişir mi. Bence değizmez en sonunda luffy alır. Bunu anlamak için yonko vs tayfası olsa kim kazanır. Bence yonko kazanır.

Son düzenleme:
Luffy e tüm tayfanın dalması olsa sonuç çok değişir mi. Bence değizmez en sonunda luffy alır. Bunu anlamak için yonko vs tayfası olsa kim kazanır. Bence yonko kazanır.
Doğru söyledin, buradaki Zoro>Luffy, Sanji>Luffy diyenlere nazaran böyle normal yorumlar görmek şaşırtıyor beni artık.

luffysam

Luffy yonkou seviyesine çıktığında zoro fujiyi sanji de kizaruyu indirmiş olacak. Hangi yonkou 2 amirali alır? Hem de aynı anda? Roger dahi alamaz. Rogerin sağ kolu 20 yıl kılıç kullanmadığı halde kizaruyu durduruyor. Garp adamdan efsane diye bahsediyor ve onla ben ilgileneceğim diyor.

One Piece dövüşlerini iyice ciddiye alıp enine boyuna düşünsek, bütün sahneleri yorumlasak Zoro>Luffy çıkar. Yanlış yazdığımı düşünmeyin gerçekten öyle çıkar. Yani en hard Luffy fanları bile öyle söyler. Fuji'nin çekimini Zoro'ya değil de Luffy'ye uyguladığını düşünün. Bence Luffy hayatta Zoro gibi kurtulamazdı o çekimden. Biri gelir saldırırdı Fuji'de çekimi bırakmak zorunda kalırdı öyle çıkardı o çukurdan. Bunun

Peki niye öyle demiyoruz? Çünkü mangakayı biliyoruz. Luffy bu seri için azmin, arkadaşlığın Zoro ise karizmanın timsalidir. Luffy seri boyunca "Onu kurtaracağım." , "Kimse ölmeyecek." , "Prensesler ağlamayacak." filan diyecek Zoro ise "Benim seviyemde değilsin keserim biçerim." diyip karizma kasacak. Hep böyle olacak bu.

Şu tepedeki eşit dövüşmeleri ise dikkate alınacak bir şey bile değil. Önü arkası olmayan bir olay. Mangakanın öyle bir mesaj verme amacı yok ama sizin alma amacınız var. Luffy=Zoro gibi bir düşüncede olsa mangaka bunu yinelerdi sürekli. Mesela Naruto-Sasuke de olduğu gibi. Mangakanın bunları rakip olarak belirlediğini anlamak için dövüşmelerini beklememize gerek var mıydı? Hallerin bile belliydi. Ama burada elimizde bir troll dövüş var. Tamamen Luffy'nin salaklığından kaynaklanıyor ve Nami tarafından komik bir biçimde sonlandırılıyor. Naruto ile Sasuke'nin hastanenin çatısında yaptığı dövüş ile aynı havayı aldınız mı bu dövüşten cidden? Naruto ve Sasuke sadece bir örnek anladınız siz beni.

Biraz objektif olsanız göreceksiniz zaten. Luffy Zoro'nun kaptanı ve onun kaptanı olabilecek güçte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık