Zaten her zaman oy çoğunluğu haklılığı göstermez dedim. Ben Siyasette bile bu şey tartışılmaz dedim. Bu tartıştigimiz konu da böyle ortada olan bir şey. Onu kastettim.Siyaset örneğimi yanlış yorumladın. Uzatmak istemediğim için yazmadım. Ankara falan ne alaka? Bir kanun teklifinin mecliste tartışılmasına benziyor. Aynı şeyler yazıyor ama iki taraf farklı yorumluyor. İki taraf da devletin iyiliğini düşündüğünü söylüyor. Bir tarafın oyu ezici çoğunlukta olsun. Her zaman haklı taraf budur, diyebilir misin? Bu mantıkla fikir sahibi olunmaz, taklit edilir.
Savunamazsın.
Trollük yapmadığı sürece bırak isteyen istediği gibi düşünsün. Bence de absürtlüğün nirvanası ama o da onun düşüncesi işte. Buradan bir şeyler yazmayla fikirleri değiştiremezsin. Yorma kendini o yüzden. :/Zoro>Luffy diyen adamla ne tartışılır ki zaten? Konu böyle mantıksız yerlere gidiyor doğal olarak.
Ortadaysa göster diyorum. "Türkiye'nin başkenti Ankara'dır," direk yazıyor anayasada. Senin verdiğin örnek alakasız.Zaten her zaman oy çoğunluğu haklılığı göstermez dedim. Ben Siyasette bile bu şey tartışılmaz dedim. Bu tartıştigimiz konu da böyle ortada olan bir şey. Onu kastettim.
Vallahi görmek istemeyene gösteremezsin. Yoksa Big Mom'ın da Zoro'dan güçlü olduğu yazmıyor hiçbir yerde.Ortadaysa göster diyorum. "Türkiye'nin başkenti Ankara'dır," direk yazıyor anayasada. Senin verdiğin örnek alakasız.
Ben bu mantıkla gitmiyorum ama.Vallahi görmek istemeyene gösteremezsin. Yoksa Big Mom'ın da Zoro'dan güçlü olduğu yazmıyor hiçbir yerde.
O databooku ne gören ne duyan var almış bir rivayet yürüyor. İngilizce çevirileri bile çok zor bulunuyor. Zoro ve Luffy çekişirken hiç bir zaman Luffy'nin bir villian ile dövüşürken ulaştığı ciddiyetin ve önemin yanından geçmedi. Geçse kim daha öne çıkar tahmin edebilirsin herhalde.Ben bu mantıkla gitmiyorum ama.
Bir ton sebep yazıyorum, sen bana ne diyorsun.
Zoro ile Big Mom birbirine dalıp da denk gösterildiler mi?
Zoro Big Mom'a sen mi güçlüsün ben mi görelim dediğinde Big Mom bunu onayladı mı? Eğer bunlar olduysa Zoro=Big Mom derim. Veya databookta eşit güce sahip oldukları geçiyorsa yine kabul edeceğim.