Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Hasır Şapka Korsanları

Savaşı Hangi Taraf Kazanır?

• 1. Takım Kazanır

Kullanılan: 69 49.3%
  • 2. Takım Kazanır

Kullanılan: 68 48.6%
  • Berabere Biter

Kullanılan: 3 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfa 3 kişi haricinde çok yetersiz olabilir ama bunlar birbirlerini çok iyi tanıyan adamlar. Şimdi kim diyebilirki Usopp kesinlikle Luffy'i zorlayamaz diye. Bence baya zorlar ki vaktinde de zorladığını biliyoruz.

Ne uyanışı? Ben uyanışla ilgili tek bir şey yazmadım. Sıcak mı çarpıyor sizi anlasam...
Bana göre g5 uyanış olacak o yüzden dedim. Yani açıkça sen g4'e dayanırlar mı diye sormuşsun. Zoro içinse birşey dememişsin.

Ben de diyorumki.
Zoro g4 Luffy'i 1 saat bitmeden yener.

Luffy için g2-3-4 tabiki açacak demiş. Zoro için ise birşey dememiş sadece tek tek dövüşecekler demiş.
Bende Zoro'nun karşılaşacağı rakipler üzerinden değerlendirerek g4 Luffy'i yener diyorum.

g5 açınca gücünü değerlendirir ona göre yorum yaparım.
Hangi arc olursa olsun hep fazlasını ortaya koymuştur istisnasız. Bu da bundan farklı degil.

Ben de Luffy'nin yenmesi gereken rakip uzerinden savunursam tartışma biter zaten. Rakibi Yonkou çünkü.

Siyaset değil bu. Siyaset olsa bile siyasette Türkiye'nin başkentinin Ankara olduğu tartışılmaz. Şimdiki Manga verilerine göre bu ortadır. Ben zaten çoğunlugun her zaman haklı olacağını savunuyorum. Ama siyasette bir sürü taraf vardır herkes tarafına göre farklı yorumluyor desek OP'ta da taraflar için fanlar ve onlar için objektif değil desek bunların dışındakilerin taraf olmak için ne gibi zorunlulukları var? İşte o sayının da hepsi bunu savunuyor.
Neyse, uzatmayayım. Yorumumu bike farklı yorumluyorsun. :D 1v1'de Luffy'nin Zoro'yu yenebileceğini kanıtlayan manga sayfası varsa bekliyorum. Yoksa uzatmayalım.

Ben güçlü demiş diye uyarı yapmadım ki, sadece burada tartıştığımız konu hız bakımından Sanji, Luffy'den üstün müdür?

Ayrıca ekran görüntüsünü önceden almadım, sen sorunca geçmiş sayfalara dönüp aldım. İşi gücü olanın bu forumda işi ne zaman. Bugün yok işim gücüm. Senin için dönüp ss aldım işte. :utaniyorum:
Bana göre değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık