Hangi mesaj? Bu attığım mı?Senden beklenir ama en azılı Luffy fanı sensin, gerçi satış koymuş boruya yanaşmıştın pardon
Bu konudaki mesajını beğendim gözümden kaçtı sanma
Hangi mesaj? Bu attığım mı?Senden beklenir ama en azılı Luffy fanı sensin, gerçi satış koymuş boruya yanaşmıştın pardon
Kim diyor?Hız bakımından Sanji>G4 Luffy diyorlar. Sence haklılar mı?
Şinşi sonson ile tek atar sende iyice gömdün.Zoro birkaç güne g4 Luffy gücündeki adamı 1 saat içinde indirir.
Senin tabirine göre en azılı değilmişim demek ki. :S Satış değil hem. Luffy'nin iradesini üstlenip abisine de sahip çıkıyorum.Senden beklenir ama en azılı Luffy fanı sensin, gerçi satış koymuş boruya yanaşmıştın pardon
Öyle olsa böyle çoğunluk ve azınlık tarafı oluşmazdı. En azından yarı yarıya olur. Ama o kadar yıl boyunca bunu savunana bile senin dediğin üzere direk fan etiketi yapıştırılıyor ise orada durup bir düşünmek lazım. Ki Zoro fanı olduğu halde aksini belirten kişiler de var.Aynısı sizin düşünceniz için de geçerli. Yorumlama farkı diyelim biz ona. Durup dururken sırf Zoro'yu sevdiğim için bu beklentiye girmedim. Ben Zoro'yu gücü için sevmiyorum. Karakterinden dolayı seviyorum.
Sanji'de o ayara gelmeli artık Judge'nin yaptığı kıyafetleri mi giyer ve gen mi uyandırır orasını bilemem. Kaido'nun adamları dövüşeceklerse oldukça normal.Şinşi sonson ile tek atar sende iyice gömdün.
Büyük demiş eşit dememiş