Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Hasır Şapka Korsanları

Savaşı Hangi Taraf Kazanır?

• 1. Takım Kazanır

Kullanılan: 69 49.3%
  • 2. Takım Kazanır

Kullanılan: 68 48.6%
  • Berabere Biter

Kullanılan: 3 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senden beklenir ama en azılı Luffy fanı sensin, gerçi satış koymuş boruya yanaşmıştın pardon :artiz:

Bu konudaki mesajını beğendim gözümden kaçtı sanma :gamyon:
Senin tabirine göre en azılı değilmişim demek ki. :S Satış değil hem. Luffy'nin iradesini üstlenip abisine de sahip çıkıyorum. :cool:

Aynısı sizin düşünceniz için de geçerli. Yorumlama farkı diyelim biz ona. Durup dururken sırf Zoro'yu sevdiğim için bu beklentiye girmedim. Ben Zoro'yu gücü için sevmiyorum. Karakterinden dolayı seviyorum.
Öyle olsa böyle çoğunluk ve azınlık tarafı oluşmazdı. En azından yarı yarıya olur. Ama o kadar yıl boyunca bunu savunana bile senin dediğin üzere direk fan etiketi yapıştırılıyor ise orada durup bir düşünmek lazım. Ki Zoro fanı olduğu halde aksini belirten kişiler de var.:D

@Eustass Captain Kid

Burda savunan herkes görünene göre savunuyor bildiğimiz kadarıyla. Yani sen G4 diyorsun ama asıl olay o değil. Asıl olay aralarında tutulan seviye farkı. Yarın bir gün G4 kadar bir güç Zoro'dan gördük mü zaten daha fazlasını Luffy'den kesin göreceğiz. O yüzden kendine çıkış arama G4 Luffy diye. Olaya Luffy diye bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık