Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Hasır Şapka Korsanları

Savaşı Hangi Taraf Kazanır?

• 1. Takım Kazanır

Kullanılan: 69 49.3%
  • 2. Takım Kazanır

Kullanılan: 68 48.6%
  • Berabere Biter

Kullanılan: 3 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam, peki. O zaman şöyle yaklaşalım. Başından Beri kaptanımız Zoro olsun teoriye göre.

Zoro karakteri, Luffy'nin vs yaptığı adamlardan kaç tanesini yenebilirdi? Bu bile güç kıyaslaması bakımından sonucu veriyor.
Luffy'nin meyvesinin karşısındakine ters geldiği ve bu sayede kazandığı dövüşler dışında hepsi diyorum. O dövüşler de Zoro ve Luffy için kıstas olmuyor zaten.

Yani serinin ana karakteri olan, en çok fanı olan, tayfanın kaptanı olan adamı 1 tık bile olsa güçlü göstermek yerine ikisini eşit göstermeyi tercih ediyorlar ve bunu reyting korkusuyla mı yapıyorlar? Luffy güçlü gösterilse seriyi takip etmeyi mi bırakacak Zoro fanları? O halde neden Zoro'yu Sanji'den güçlü gösteriyorlar? Sanji fanları az mı?

Ben mantıklı ve tarafsız düşündüğüme inanıyorum, sen mantıklı ve tarafsız düşündüğüne inanıyorsun. İkimizin fikirleri arasında uçurum var. :)
Öyle bir şey demedim ki, kendi varsayımını benim üstüme yıkma. Zoro fanları da biliyor ki Luffy>Zoro. Aksinin tartışılması bile komik, yazacak bir şey bulamıyorum. Ciddi cevap versem de böylesine gözünü karartmış birisine anlatamam.

luffysam

Ben fikirlerimi yazdım. Luffy kaptan olduğu için daha güçlü ya da Luffy ana karakter olduğu için daha güçlü tarzı fikirlere katılmıyorum.
Kaptan olduğu için güçlü değil. Dayanıklılıkları aynı olabilir. Saldırı güçleri de aynı olabilir, ama luffynin kral haki ile daha uzun süre haki kullanması mümkün. Ayrıca daha hızlı. Yani 2 klasmanda luffy daha üstte olduğu için güçlü.

Balık adam adasında zoro zaten luffy için kral haki olmasa kaptan kabul etmezdim diyerek bunu kabul etti. He bir de luffynin gözlem hakisi daha iyi. 3 klasman oldu.

Toplu olarak yenerler ama 1v1 de luffy yi yenecek karakter yok tayfada.2.isim olarak en çok zoro tutar ve döver,bir yere kadar.G4 cidden abartı saldırı gücü.

Yani serinin ana karakteri olan, en çok fanı olan, tayfanın kaptanı olan adamı 1 tık bile olsa güçlü göstermek yerine ikisini eşit göstermeyi tercih ediyorlar ve bunu reyting korkusuyla mı yapıyorlar? Luffy güçlü gösterilse seriyi takip etmeyi mi bırakacak Zoro fanları? O halde neden Zoro'yu Sanji'den güçlü gösteriyorlar? Sanji fanları az mı?

Ben mantıklı ve tarafsız düşündüğüme inanıyorum, sen mantıklı ve tarafsız düşündüğüne inanıyorsun. İkimizin fikirleri arasında uçurum var. :)
Peki kendi fikirlerinin %100 doğru olduğuna bel bağlayıp nasıl aksini söyleyenlere objektif değil diyorsun. Şu forumda Zoro fanı olmayıpta bu dediğini savunan bir kişi görmedim ben.

Peki kendi fikirlerinin %100 doğru olduğuna bel bağlayıp nasıl aksini söyleyenlere objektif değil diyorsun. Şu forumda Zoro fanı olmayıpta bu dediğini savunan bir kişi görmedim ben.
Ben insanların bizi fan olmakla ve objektif olmamakla suçlamalarından ötürü o tarz bir şey yazdım. Bunu da belirttim zaten. Zoro=Luffy diyenlerle dalga geçilen, yeri geldiğinde linç edilen durumları gördüğüm için bir tepki olarak yazdım.

Bunu yazana direk Zoro fanı damgası yapıştırıldığı için göremezsin de zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık