9 sayfa oldu, "Sadece Zoro yeter"ciler geldi mi?
Tamam, peki. O zaman şöyle yaklaşalım. Başından Beri kaptanımız Zoro olsun teoriye göre.Ben fikirlerimi yazdım. Luffy kaptan olduğu için daha güçlü ya da Luffy ana karakter olduğu için daha güçlü tarzı fikirlere katılmıyorum.
Sadece Sanji yeter diyenler bile geldi.9 sayfa oldu, "Sadece Zoro yeter"ciler geldi mi?
Sende Zoro>Luffy diyorsun yani.Zoro g4 bitmeden Luffy'i yener
Zoro > g4 Luffy olabileceğini söylüyorum ama Luffy'de g5 olma ihtimali göz önünde bulundurulmalı.Sende Zoro>Luffy diyorsun yani.
Yani serinin ana karakteri olan, en çok fanı olan, tayfanın kaptanı olan adamı 1 tık bile olsa güçlü göstermek yerine ikisini eşit göstermeyi tercih ediyorlar ve bunu reyting korkusuyla mı yapıyorlar? Luffy güçlü gösterilse seriyi takip etmeyi mi bırakacak Zoro fanları? O halde neden Zoro'yu Sanji'den güçlü gösteriyorlar? Sanji fanları az mı?@F.M. Dostoyevski
İkisi denk gösteriliyor çünkü seride en çok fanı olan 2 karakterden birisi, reyting için yapılıyor kısaca.
Mantıklı ve tarafsız düşünen her insan Luffy>Zoro der hiç düşünmeden. Luffy=Zoro demek fazlası ile hayalperestliktir.
O öyle değil hacım. :/ O sıralamada en hızlı olan Brook'tu mesela. Düz koşu yarışı bu. Sanji'nin Skywalk'undan veya Luffy'nin soru'sundan hızlı değil aslında. Anlık yer değiştirme, çeviklik falan farklı şeyler.Doffy sanjiyi parazitleyerek yendi.Hız ile alakalı bir durum yok yani.Ayrıca orada tehlike altinda olan tayfa uyeleri var.Bir yandan Doffye saldırırken diğer yandan tayfayi uyarıyordu adam.
Sbsde mangaka sıralama yapmış ve Copper ićin meyve yeteneğini de kullanıyor yazmış.Artik burdan ne anlam çıkartacağın sana kalmış.Sanji G4 luffyden gayette hızlı olabilir.Olamayabilir de tabi.