Dostum su muhabbet kadar saçma bulduğum bir şey yok bari sen yapma. Hangi mantıkla yazıyonuz bunu? Katakuri reelde tanıdığın biri zaten o senaryodan değil.Valla sırf senaryo için Luffye vermiştim öylede yürüyor zaten şuan. Luffye güvendiğimden falan değil yani. Luffyden bir cacık olmaz fikrim hızlı bir yükselişte şu ara.
Luffy vurabildiği herkesi öyle ya da böyle yendi, Katakuriyi de yenecektir.Lan olum Luffy yonkouya vurmayı basarsa aha Luffy yonkou devirecek dersiniz lan O kadar gazla çalışıyorsunuz Luffy 10 bölümdür dayak yerken siz kudurmadıysanız kimse kudurmaz merak etmeyin
Zamanın en sağlam Luffy fanlarından biriydin senden bunları duymak Senaryo olayını artık insanın ağzına yüzüne vurmaya başladı OdaValla sırf senaryo için Luffye vermiştim öylede yürüyor zaten şuan. Luffye güvendiğimden falan değil yani. Luffyden bir cacık olmaz fikrim hızlı bir yükselişte şu ara.
Bir ölür bin diriliriz.Zamanın en sağlam Luffy fanlarından biriydin senden bunları duymak Senaryo olayını artık insanın ağzına yüzüne vurmaya başladı Oda
Aynen ya bıktık şundan. Bu aynı Mihawk en güçlü kılıç ustası, o zaman Mihawk>Kılıç kullanan Yonkou demek gibi. Bi bitmediler valla.Şu, -yonkou yenecek olummmm- düşüncesi ile adam dövdürme olayı yok mu ?
Tabi sen de haklısın. Işleyişe göre yorum yapıyorsun sonuçta.. Luffy alır alır da bu güçlü olduğu için ya da rakibini astığı için değil daha önceki saçma vs. lerine bir yenisini daha ekleyeceği için alır Çocuğun evveliyatı malum. Hee baaaazı Luffy fanları bunu her zaman farklı anlayıp Luffy kk olacak adam, gördünüz mü nasıl da gömdü şeklinde yorumlasa da bu yorumlar egolarını tatmin etmek için yapılmış şeylerdir. Aslına sorsan onlar da Luffy'den bir cacık olmayacağını bilir de söylemez. Gerçekten Luffy'den bir cacık olacağını düşünen Pamuk Prenses zihniyeti arkadaşlar müstesna tabi ki Onlar artık kurtulamaz ve iflah olmaz merhaleyi çoktan geçmişlerdir azizimLuffy vurabildiği herkesi öyle ya da böyle yendi, Katakuriyi de yenecektir.
Canımsın yaAynen ya bıktık şundan. Bu aynı Mihawk en güçlü kılıç ustası, o zaman Mihawk>Kılıç kullanan Yonkou demek gibi. Bi bitmediler valla.
Ahahhaha.Aynen ya bıktık şundan. Bu aynı Mihawk en güçlü kılıç ustası, o zaman Mihawk>Kılıç kullanan Yonkou demek gibi. Bi bitmediler valla.
Adam B.hakide ezmiş, K.hakide ezmiş. Meyve olarak ezmiş. Daha 2 bölüm önce herifin içinden geçip giden yumruklar bir anda vurmaya başladı alla alla ne biçim iş bu? Böyle saçma sapan bir hadikap verip yendirtecek işte.Dostum su muhabbet kadar saçma bulduğum bir şey yok bari sen yapma. Hangi mantıkla yazıyonuz bunu? Katakuri reelde tanıdığın biri zaten o senaryodan değil.
Dün yolda Katakuri'yi gördüm.
Ben mi Yok artık yahuZamanın en sağlam Luffy fanlarından biriydin senden bunları duymak Senaryo olayını artık insanın ağzına yüzüne vurmaya başladı Oda