Ahahahaha. Şımartma beni.
Luffy bu ne bulursa yer. Ben inanırım yani Luffynin mochiyi yemesine. Ama dediğin gibi Katakuriyi yeneceğine dair bir gönderme olabilir. Yüksek ihtimal öyle bence.
Hacı bu yorgunluk şeysini o kadar şey yapmamak lazım. Yani tamam Crackerle dövüştü, Ordudan dayak yedi, Sanjiden tekme yedi aç kaldı karnını doyurdu sonra geldi Big Mom ve adamlarıyla dövüştü felan ama bunlar engel değil. Bu adam Bellamyden kimseden yemediği dayağı yiyip aynı gün hiç bir şey olmamış gibi Bellamye ayarı vermeye giden adam. Bu adam Magellanın zehirlerini doğrudan alıp İvankovun hormon takviyesine rağmen "hayatta kalması çok zor anca bir mucize olursa" denilip ayağa kalkıp üstüne Teach ile dövüşmüş, Magellan ile dövüşmüş yetmemiş üstüne Magellanın yardımcısıyla dövüşmüş o da yetmemiş uyanış açmış gardiyanlarla dövüşmüş o da yetmemiş o haliyle Marineforda gitmiş orada dövüşmüş Marinefordun altını üstüne getirmiş.
Demek istediğim bu adamın hayvan gibi dayanıklılığı var. Sadece haki süresine bakarak bizim oğlanın yapabileceklerini kısıtlamak doğru olmaz. Sadece senin için demiyorum böyle düşünen arkadaşlarada söylüyorum.
Mangaya göre Luffy'nin Katakuri ya da başka bir sağ kolu yenmesi gerek. Zaten 2 yıllık bir zaman atlaması olmuş 20 yıldır seri devam ediyor bu adam ne zaman Yonkou indirecek diye düşünürken birde Yonkou komutanlarına yenilirse bi 40 yıl sonra Yonkouların karşısında görürüz Luffyi. Şimdi Yonkouyu indirmesi kimseyi tatmin etmez saçma bulur herkes ama sağ kolu ve komutanları indirememesinide çoğu kişi saçma bulur.