Oda iadei itibar yapacağı için Luffy kazanacak. Kaçarı yok gibi. Bunda da kaybederse adam çok eziklenmiş olcak bu arc.
İadei itabarı sağ kolla yapmasın. Sağ kolla iadei itabarmı olur. Smothie olsa anlarım. Ama eğer Luffy yardımsız teke tekte bu halde Katayı alırsa amirale yürütürüm ben. Hatta Sakaya bile şansı vardır.Oda iadei itibar yapacağı için Luffy kazanacak. Kaçarı yok gibi. Bunda da kaybederse adam çok eziklenmiş olcak bu arc.
Korsanlar kralı olacak kişi Kensei'dir. Benim öyle bir amacım yok ben bu yolda gidenlerin maceralarını izliyorum keyifle: ))Sonunu düşünen korsanlar kralı olamaz kardeşim. Alt tarafı vs. konusu kimin almasını istiyorsan kalbinden kim geçiyorsa ya da mantığın ne diyorsa onu söyleyeceksin. Kim ne derse desin salla.
Mochiyide yemesin bi zahmet. Katakuriyi mochiyi yiyerek yenerse seriyi bırakırım.
Bu arc'ı bilmem de bir sonraki arc'ta sağ kol falan dinlemez alayını yapıştırır Luffy. Arada sadece bir arc olduğu için çok da imkansız gelmiyor bana. Bir de Kata'yı yenmekle amirali yenmek çok farklı şeyler. Sağ kol ile amiral kıyası yapmak yanlış olur.İadei itabarı sağ kolla yapmasın. Sağ kolla iadei itabarmı olur. Smothie olsa anlarım. Ama eğer Luffy yardımsız teke tekte bu halde Katayı alırsa amirale yürütürüm ben. Hatta Sakaya bile şansı vardır.
İadei itabarı sağ kolla yapmasın. Sağ kolla iadei itabarmı olur. Smothie olsa anlarım. Ama eğer Luffy yardımsız teke tekte bu halde Katayı alırsa amirale yürütürüm ben. Hatta Sakaya bile şansı vardır.
Hocam %70 mevzu. Bu adam tek arcta Bluenonun altından Lucci seviyesine çıktı.Bu arcta 3. adam seviyesinden sğ kol seviyesine çıkabilir bence.İadei itabarı sağ kolla yapmasın. Sağ kolla iadei itabarmı olur. Smothie olsa anlarım. Ama eğer Luffy yardımsız teke tekte bu halde Katayı alırsa amirale yürütürüm ben. Hatta Sakaya bile şansı vardır.