Luffy vs king konusu değil mi? He sen luffy katakuriyi yenemedi diyenlerden biriysen orası ayrıKatakuri'yi yenen adam King'i yener tabii ama bu konunun Luffy ile alakasını çözemedim
İşte ne kadar sevmediğim iyi anlaşılsın diye uç bir örnekle destekledim. Yoksa ikisini bir tutmak mı, haşa!Neyle neyi kıyasladığını görüyorsun değil mi, şaka falan da yapmıyor ha ciddi adam
Senin için etmiyordur belki ama benim için ediyor, Lütfünün manga alemindeki en boş karakter olduğunu ifade ediyorBu birşey ifade etmiyor kaç karakteri luffy bir kerede yendi ki? Zaten adamın işlenişi bu yönde illa bişeyler oluyor.Sonuç olarak yeniyor mu yeniyor.Gerisi zaten senaryo gereği ilerleme ve arc uzatma taktikleri işte.Zaten tek dalga geçme konunuz bu başka nerden tutarsan tut elinizde kalıyor ama olsun eğlenmek hakkınız hep hüsran mı yaşayacaksınız böyle
Sahi zoro nerde yav arc bitti güzellik uykusunda mı yoksa prensini mi bekliyor marimo prensesimiz gelip onu öpüp uyandırsın diye
Kavimlerin göçüne kadar gitseydinZoro'nun zor kesmesi falan Zoro'yu bağlar beyler. Enies'te Zoro 2000'lik adama çizik atmak için debelenirken Luffy yukarıda 4000'lik adamı hamura çeviriyordu. Örneğim anlaşılmıştır umarım.
O kadar şey yazdım tek cümleye dikkatin takıldı yani.Yav he he deseydin herzaman yaptığın gibi daha iyiydiSenin için etmiyordur belki ama benim için ediyor, Lütfünün manga alemindeki en boş karakter olduğunu ifade ediyor
Kavimlerin göçüne kadar gitseydin
Dur ben gideyim madem eskilere daldık.
Read One Piece Chapter 112: Luffy vs Zoro For Free
One Piece Chapter 112: Luffy vs Zoro - Read One Piece Chapter 112: Luffy vs Zoro For Free High Quality And Without Any Registration Required.onepiece-y.com
Yazının devamı da onla alakalıydı o yüzden oraya odaklandım.O kadar şey yazdım tek cümleye dikkatin takıldı yani.Yav he he deseydin herzaman yaptığın gibi daha iyiydi
Vesaire kısmına Brulee de dahil mi ?İlk bayılan kaybediyorsa King kazanır. Yok, Luffy'nin 2-3 kere geri gelme, yemek yeme vs. hakkı varsa Luffy kazanır.
Queen'i kesin alır da..Jozu vs King açsak kazanabilir mi acaba ?King Vs Queen açalım mı? Kazanır belki King
Valla Jozu alsa şaşırmam ben. Öyle bir hava var bu King'de. Izo tarafından elinde ki kılıç düşürüldüğü andan beri yokuş aşağı gitti karakter.Queen'i kesin alır da..Jozu vs King açsak kazanabilir mi acaba ?