Yok yav.Luffye 4 nova aldıran arkadaşlar var gordüğüm kadarı ile.Üstelik neyin ne olduğunu bilmeden şundan kaçtı bundan kaçtı diyorlar.O kişi ben oluyorum herhalde
Yok yav.Luffye 4 nova aldıran arkadaşlar var gordüğüm kadarı ile.Üstelik neyin ne olduğunu bilmeden şundan kaçtı bundan kaçtı diyorlar.O kişi ben oluyorum herhalde
Luffy ve Katakuri amiral alamaz diyenler varHahahah neler diyorlar ki . Ya bide şu var evet Mom biraz güçsüz duruyor . Bir yonkou olarak kendini daha kontrol edemiyor. Gonul ister kata yonkou vasifli biri olsun ama iste millet belki ondan Mom'ı alirlar diyorlar. O da belki zaten
Haaaa Öyle desene yav bende ne sandimYok yav.Luffye 4 nova aldıran arkadaşlar var gordüğüm kadarı ile.Üstelik neyin ne olduğunu bilmeden şundan kaçtı bundan kaçtı diyorlar.
Ben Katakuri'nin standart bir sağ kol olduğunu düşünüyorum. Kaido'nun sağkolu daha güçlü çıkacaktır. Benn ise en güçlüdür diye varsayıyorum ki o amiral ayarıdır benim gözümde. Demek istediğim Sağkol ile amiral arasında bir çoks eviye farkı vardır. Luffy Kata'yı yense bile standart bir sağ koldan güçsüzken yenmiş olacak. Bir sağ kol bir de sağ kola yakın adam amiral alır ama Yonkou alması çok zor bana göre. Tabi sen Amiral ve Yonkou arasında genel olarak fark görmüyorsun senin gibi düşünsem Yonkou'da alırlar derdim. Açıkçası ismin bir önemi yok. Kendinde olan bir BM'yi de alamazlar. Çok zorlanarak BM alır.Katakuri daha dün Amiral'di. Luffy ise Amiral'e yakın Sağ Kol'du. Kaido ne ara 2 Amiral gücünde oldu. Eğer öyle ise bu adam o kadar yenilgiyi kime karşı aldı. Belki dayak yemekten bıkmamıştır WB ve Shanks'a karşı 3-5 kez yenilmiştir. Çünkü seride başka karakter yok.
Wano'da beklenen final boss Kaido olursa eğer; final vuruşu ya o ikisine ya da Moriah bufflı Luffy'e laik görüyorum. Night Luffy 3 kılıç tekniği ile alsın isterim.Zaten baştaki bir yorumda ope ope meyvesinin teorisinden bahsettim law gelecek kaidodan ölümsüzlüğü alacak ve kavga devam eder ama gerçekten luffy Kaido ile karşılaşırsa Zoro ile beraber saldıracağı kesin gibi (beraber aqua laguna yı nasıl deldiler ama)
2 amiral ne yapar Kaido'yaKaido ikisini de kaldırır atar. İki tane sağ kol seviyesi adamla olacak işler değil bunlar.
3 Amiral'in merkezi bırakıp bir kişiye dalması zor bence. Amiral Yonko seviyelerine girmeden sadece bu sebeple bile Kaido 2 Amiral'den güçsüzdür diyebilirim. Amiraller 30-40-50 yıldır birlikte dövüşüyor. 2 Amiral birlikte büyük bir güç demektir.Ben Katakuri'nin standart bir sağ kol olduğunu düşünüyorum. Kaido'nun sağkolu daha güçlü çıkacaktır. Benn ise en güçlüdür diye varsayıyorum ki o amiral ayarıdır benim gözümde. Demek istediğim Sağkol ile amiral arasında bir çoks eviye farkı vardır. Luffy Kata'yı yense bile standart bir sağ koldan güçsüzken yenmiş olacak. Bir sağ kol bir de sağ kola yakın adam amiral alır ama Yonkou alması çok zor bana göre. Tabi sen Amiral ve Yonkou arasında genel olarak fark görmüyorsun senin gibi düşünsem Yonkou'da alırlar derdim. Açıkçası ismin bir önemi yok. Kendinde olan bir BM'yi de alamazlar. Çok zorlanarak BM alır.
Kaido'nun yenilgilerine gelince ben isterim ki Shanks'e yenilmiş olsun ihtimal de veririm. Ama WB-Roger dışında kimseye 1v1 de yenilmemiş olabilir ki bu ihtimal daha yüksek.. 2 Amirale yenilmiş olabilir. Shanks ve Benn'e yenilmiş olabilir vs.