Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 364 81.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 81 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    445
Hangi D kutsal köpeği olmuş ki Garp olsun.Manga da denilmedi zaten D ler tanrının düşmanları diye.Oda bu adamı hiç bir zaman kutsal köpeği olarak göstermez ki göstermiyor zaten.

Her denizciye kutsal köpeği muamelesi yapmak gereksiz.
Monkey D. ailesi kutsallar ile ilişkilendirilecek son aile. Garp ve Luffy'nin nefreti ortada, Dragon da onları direk yok etmeye çalışıyor.

Ama o denizci değil. Denizci değilse istediğini yapar. İsterse yalan konuşur sözünü tutmaz. Mesela bir söz verir birine der ki şuna dayanabilirsen şunların hayatını bağışlayacağım der ama yapmaz. Çocukları öldürür. Zayıfın ölmesi gerektiği bir dünya yaratmaya çalışır.:D
Şu oden tarafından bağrıttılınıp sonra klasik entrikayla odeni yenip sözünü tutmayan zayıfları köleleştirip wanoya zulüm eden nika gelince atlama ipi olup magmaya giden elemandan bahsedıyoruz dimi 🤣

Cevaplarını vermiş olmam lazım sadece kaıdo fanı adamın eleştirdiği kısımlar çok komik
La kaido fanıysam ne olmuş? Ben kötülüklerini tasvip ediyor muyum? Dofy fanı olanlar kötülüklerini tasdik ediyor mu? Akainu fanı olanlar kötülüklerini tasdik ediyor mu? Akainu köpeklik yaparsa, köpeklik yapıyor derim. Kaidou kalleşlik yapıyorsa, kalleşlik yapıyor derim. Dofy sahtekarlık yapıyorsa, sahtekarlık yapıyor derim. Sen de Garp’ın hatalarını dile getirmesini bil.

La kaido fanıysam ne olmuş? Ben kötülüklerini tasvip ediyor muyum? Dofy fanı olanlar kötülüklerini tasdik ediyor mu? Akainu fanı olanlar kötülüklerini tasdik ediyor mu? Akainu köpeklik yaparsa, köpeklik yapıyor derim. Kaidou kalleşlik yapıyorsa, kalleşlik yapıyor derim. Dofy sahtekarlık yapıyorsa, sahtekarlık yapıyor derim. Sen de Garp’ın hatalarını dile getirmesini bil.
Kutsal ejderleri bile istiye kurtarmadı adam bunu okuyan biri olsan anlardın herif bile istiye yapmadığı şey için başarısından bahsetmekten nefret ediyor ama senin yazdığına göre kutsalların köpeği garp garpın hatası varmıdır bana sorsan yok denizci korsanlarla savaşmaya gitmiş bunu fırsat bilen kutsal ejderler kaçmış bu adama suç atamam bundan ötürü ama godvalley gözükür garp kutsallara bile istiye yardım eder kötü bi kutsal ejdere o zmn senden fazla gömerim merak etme

Kutsal ejderleri bile istiye kurtarmadı adam bunu okuyan biri olsan anlardın herif bile istiye yapmadığı şey için başarısından bahsetmekten nefret ediyor ama senin yazdığına göre kutsalların köpeği garp garpın hatası varmıdır bana sorsan yok denizci korsanlarla savaşmaya gitmiş bunu fırsat bilen kutsal ejderler kaçmış bu adama suç atamam bundan ötürü ama godvalley gözükür garp kutsallara bile istiye yardım eder kötü bi kutsal ejdere o zmn senden fazla gömerim merak etme
Yav adam Godvalley’e gidiyor, hadi öncesinde bilmese bile, geldiğinde anlamayacak mı? Olayları görmeden yorum yapamayız ama olayları anlamamış olması mümkün değil. Bir ihtimal olaylara rağmen mecburiyetten kutsalları kurtarmış olsa, neyse. Hiçbir şey yapmasa bile o ortamda kutsalların içinden geçeceklerdi. MF’deki pasiflikte takılsa bile yeterdi. Bence kahraman ünvanını nasıl aldığını söylemek istememesi kutsalları kurtararak aldığının bilinmesinden utanç duyduğu içindir.

Yav adam Godvalley’e gidiyor, hadi öncesinde bilmese bile, geldiğinde anlamayacak mı? Olayları görmeden yorum yapamayız ama olayları anlamamış olması mümkün değil. Bir ihtimal olaylara rağmen mecburiyetten kutsalları kurtarmış olsa, neyse. Hiçbir şey yapmasa bile o ortamda kutsalların içinden geçeceklerdi. MF’deki pasiflikte takılsa bile yeterdi. Bence kahraman ünvanını nasıl aldığını söylemek istememesi kutsalları kurtararak aldığının bilinmesinden utanç duyduğu içindir.
Korsan avlamaya gidiyor dostum adam oraya söylememe sebebi savaşırken istemsizce kutsalların kurtulmasına yol açması sengokuda böyle anlatıyor zaten ama sen garpa niye roxu dövdün dersen de saçma yani ki rox çok tehlikeli biri felan çıkcak yokedilmesi gerektirdiğine kanaat getirip rogerla birleşiyorlar orda o ekibe karşı oysa garp oraya rogerı yakalamaya gidiyordu burda kötüleyebilceğim bişey yok

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık