Muhtemelen öyle oldu. Biraz yakışıklı da bir tip. Bir de denizci üniforması falan var. :dHm.. Gençlik diyorsun. Hata diyorsun. Hmmm... Olabilir tabi o zaman. Adam sanmıştır. D. olduğunu söyleyip de kandırdıysa. Olabilir tabi.
Muhtemelen öyle oldu. Biraz yakışıklı da bir tip. Bir de denizci üniforması falan var. :dHm.. Gençlik diyorsun. Hata diyorsun. Hmmm... Olabilir tabi o zaman. Adam sanmıştır. D. olduğunu söyleyip de kandırdıysa. Olabilir tabi.
Rayleigh de Roger’ın bir tık altı mı oluyor? Onun dışında katılıyorum.Bu arada muhtemelen seri boyunca gözüken en güçlü denizci karakteri, Prime Garp'ın Roger'la beraber Rocks tayfasını dağıttığı bölümde görüyoruz. Akainu falan Garp'ın bir tık altıdır gibi geliyor. Yani Garp, Roger ve WB benim için eşit seviyelerde olduklarından Akainu'nun bir Rayliegh gücünde olduğunu düşünüyorum.
Açıkçası Luffy ile Zoro arasında bana göre bulunan o ince farkın Roger ve Ray arasında da olduğunu düşünüyorum. Yani eşit görmüyorum kendilerini. Lakin çok önemli bir fark mı tartışılır.Rayleigh de Roger’ın bir tık altı mı oluyor? Onun dışında katılıyorum.
Yoksa aksiyon mu ona girdi meçhul.Sonunda aksiyona girdi...
En azından işlenecek,Garp'la ilgili hiç bir şey görmeden seri de bitebilirdi xDYoksa aksiyon mu ona girdi meçhul.