Garp nerede ben yaptım diyor peki? Konuyu dahi Garp açmıyor.Bu sahneden dolayı aklımda öyle kalmış. Roger’ın adı geçmiyor.
![]()
Garp nerede ben yaptım diyor peki? Konuyu dahi Garp açmıyor.Bu sahneden dolayı aklımda öyle kalmış. Roger’ın adı geçmiyor.
![]()
İlk gördüğümde öyle anlamıştım. Hatta bundan dolayı herkes Garp tek başına indirmiş diyorduPek bir bağlantı kuramadım sadece toplanıyorlarsa buna neden olan şeyin büyüklüğüne dem vuruyor. Roger gelmeden önce çağ onlara aitti derken de Korsan çağından bahsediyor sanırım. Burada Roger'a övgü var adamların çağını yerle bir etmiş ama buradan kendisine pay çıkarmaktansa Roger'ı öne sürmüş gibi.![]()
İşte Roger’ın adı geçmeyince ses etmiyor. Bende biraz gıcık olduğum için öyle yazdım. Bir şeye ses etmeyince kabullenmiş oluyorsun genelde.Garp nerede ben yaptım diyor peki? Konuyu dahi Garp açmıyor.
Sabah akşam Luffy-Roger bağlantısı yüzünden Roger övüyorsun lütfen amaZoro'nun dedesi olsa en güçlü olmuştu.![]()
Çok gaza geliyorsun azalt kılıcı biraz. Bırak demiyorum bak. :dBu sahneden dolayı aklımda öyle kalmış. Roger’ın adı geçmiyor.
![]()
Hahah Yok be Şu yukarıda attığım sahneden dolayı aklımada öyle kalmış. Roger’ın adı geçmiyor. Yani seni kahraman yapan olay deniliyor. Öyle anlaşılmıyor mu?![]()
Hahaha. Bak eğer öyle değilse lafımızı geri almayı da biliriz ve bir daha Garp gömerken bunu yazmayız. Biraz gaza gelmiş olabilirim ama doğruÇok gaza geliyorsun azalt kılıcı biraz. Bırak demiyorum bak. :d
Ryuuma atası çıkacak diye prim yapıyorlar.Reis yapma böyle şeyler ben utanıyorum.![]()
Ryuuma'yı unutma.Zoro garibanının dedesi en fazla klan önderi çıkacak. Gerçi muhtemelen öve öve bitiremeyecekler. Wanolu pirinç tarlası kölesi övmeyi çok seviyor forum.
Benim öyle bir iddiam yok.Luffy'nin dedesi olunca ne değişti? Yine öyle.![]()
Roger Luffy pek benzemiyor. Bir özgürlük arayışları hevesleri benziyor.Sabah akşam Luffy-Roger bağlantısı yüzünden Roger övüyorsun lütfen ama![]()
Bunlar yeterli Alpa’cığım. Ray ve Shanks’in sözleri de yeterli benceRoger Luffy pek benzemiyor. Bir özgürlük arayışları hevesleri benziyor.
İhtimali var demen yeterli.Benim öyle bir iddiam yok.Ama ihtimali var.
En güçlü olmazdı abartma amiral seviyesi olurdu sadeceZoro'nun dedesi olsa en güçlü olmuştu.![]()