Luffy, ardında nakama bırakıp parti yapan biri, Dragon ise çocuk yapıp sonrasında babasının başına atan biri.
Garp'ın ne olduğu ise gayet ortada. Kalkıp "hain değil" demek de ne bileyim.
Luffy, ardında nakama bırakıp parti yapan biri, Dragon ise çocuk yapıp sonrasında babasının başına atan biri.
Dedi,Hain Corazon fanı.Luffy, ardında nakama bırakıp parti yapan biri, Dragon ise çocuk yapıp sonrasında babasının başına atan biri.
Dragon'un sebebi var en azından.Oğlunun kendisi gibi gizlenerek yaşamasını istememek gibi hani?Luffy, ardında nakama bırakıp parti yapan biri, Dragon ise çocuk yapıp sonrasında babasının başına atan biri.
Shanksı hortlatmayı bilirsinizGene mi hortlatıldı şu gereksiz.
Shanks çakması Velet'in fanı geldi ve yine Rosinante'ye laf ederek konuyu değiştirmeye çalıştı. Hayır olay tümden "Oğlum bak git" mizansenine döndü tamam da dejavu çabası niye?Dedi,Hain Corazon fanı.
Ad hominem işte ne yaparsın.Siyasi parti tutar gibi karakter fanlığı yapmak.Muhteşem yahu.Shanks çakması Velet'in fanı geldi ve yine Rosinante'ye laf ederek konuyu değiştirmeye çalıştı. Hayır olay tümden "Oğlum bak git" mizansenine döndü tamam da dejavu çabası niye?
Drake'nin Coby ile olan konuşmasından anlarsın Cp0'dan dahi gizli bir oluşum olduklarını. Akainu'nun casus birliğinden olacağını sanmıyorum ama Kuzan olabilir, haklısın. Bu oluşum hayli ilgimi çekiyor, beklediğim gibi çıkarsa güzel olur.+Aokiji
Ben de böyle düşünmüyor değilim.Kizaru Drake'i tanımıyordu mesela onu da dövdü.Yani Akainu'nun bile haberi olmayabilir böyle bir oluşumdan.
Bu tür canon bir bilgi ile hiçbir zaman karşılaşmayacağız ama....sakdjfalskMangada geçiyor olması gerek. Onda geçmiyorsa bile Oda sanki geçen aylarda açıklamıştı. O da yanlış bilgiyse gömmek için başka bir şey düşünürüz artık. xd
Fazla bağ kuruyor Garp, yumuşak kalpli.
Garp bunu yapmaz.Ha yonkouların içine adam sokmuştur dersin olur derim ama devleti çökertme hareketi olmaz.Devlet-krallık-denizciler farklı yapılar bir arada olsalar da.Vegapunk ve fujitora dersen bak onlar yapar derimCasus birliği'nin lideri olduğunu düşünüyorum. Devlet içinde devlet. Dragon dışarıdan, Garp içerden çökertecekler hükumeti.