Hayır Hancock dediğin de sanki başımıza sağ kol.Coby gayet patlayabilir hancockun balonlarını.Koby'yi yıllardır bu azman eğitiyor. Sonra Koby'yi, Hancock için yolladıklarında gülüyor millet.
Hayır Hancock dediğin de sanki başımıza sağ kol.Coby gayet patlayabilir hancockun balonlarını.Koby'yi yıllardır bu azman eğitiyor. Sonra Koby'yi, Hancock için yolladıklarında gülüyor millet.
Yani Hancock'un neyini gördük sanki? Kral hakisinden dolayı bir pay veriyorum sadece. Ancak Koby gayet halledebilir bu işi. Koby'nin paket olmayacağı kesin de, Hancock olur mu, onu göreceğiz.Hayır Hancock dediğin de sanki başımıza sağ kol.Coby gayet patlayabilir hancockun balonlarını.
Güzel olmayan yorum.Değildir.
En sen çıplak ayakla deniz taşı kırıyorduYani Hancock'un neyini gördük sanki? Kral hakisinden dolayı bir pay veriyorum sadece. Ancak Koby gayet halledebilir bu işi. Koby'nin paket olmayacağı kesin de, Hancock olur mu, onu göreceğiz.
Deniz taşı sadece ucunda yok muydu yav?En sen çıplak ayakla deniz taşı kırıyordu
Monkey D. soyundan etkilenmemek çok zor zaten. Zoro gibi adam bile etkileniyor.Wano'ya girdiğimizden beri güç konusunda en çok değer kazanan isim Garp oldu. Beklentilerimin ötesinde çıktı, yalan yok. Kişiliğini sevmiyorum ama etkileyici bir adam ya.
Etkileme konusunda aynılar ama gittikleri yol bakımından Garp ayrılmış. Zaten tanıdığımız Monkeyler içinde bir tek Garp'ı sevmiyorum.Monkey D. soyundan etkilenmemek çok zor zaten. Zoro gibi adam bile etkileniyor.
Monkey D. ailesi 3 koldan insanları etkilemeyi başarmış. Garp Denizcileri etkiliyor, Luffy Korsanları etkiliyor, Dragon'da bu ikisinin dışında kalanları etkiliyor.
Saç sakalı karartamamış yetmedi demek ki...Oda çok bekledik yap şöyle bir güzellik,