Garp çok çok fena öper akainuyu Agility karakteri o
Tek suçlu kendisidir Ace'in ölümünde senin neyine Akainu'nun peşinden gitmek alırsın boyunun ölçüsünü Luffy kartını düşürdü diye durmadılar bu arada Ace saldırdı diye durdular yani durmadan kaçsalar ne vivre kar düşecekti ne de Ace ölecekti.Ben ace'nin ölümünde luffyi suçluyorum zaten tamam Ace'ninde hatası var,Ama La sen savaş ortasındasın kardeşin orada ölümle pençeleşiyor millet seferber olmuş ''Ahh acenin vivre kartı düştü'' diyip niye boş yakalanıyorsun ne diye boktan bir vivre kartın peşinden koşuyorsun oraya kadar Hayatının 20 yılını feda ettin ondan vazgeçtinBir vivre karttanmı vazgeçemiyorsun nedir bu vivre kart sevdası ?
Ya hadi Ace kışkırtıldı,Acenin yaptığı çok yerinde bir olaydı ben olsam bende aynısını yaparım O olay insanın iradesiyle alakalı eğer acenin yapısı öyle olmasaydı zaten o tuzağa gelmezdi,Ama vivre kartın peşinden koşmak nedir ? bırak gitsin siz bi kurtulun ordan allasen.Tek suçlu kendisidir Ace'in ölümünde senin neyine Akainu'nun peşinden gitmek alırsın boyunun ölçüsünü Luffy kartını düşürdü diye durmadılar bu arada Ace saldırdı diye durdular yani durmadan kaçsalar ne vivre kar düşecekti ne de Ace ölecekti.
Ya Mert madem bu kadar iradeli adam kurtarsaydı kardeşini ölmeden, Luffy kurtardı Ace'i Akainu reyize artislik mi yapılırmış çarpılırsın böyle işteYa hadi Ace kışkırtıldı,Acenin yaptığı çok yerinde bir olaydı ben olsam bende aynısını yaparım O olay insanın iradesiyle alakalı eğer acenin yapısı öyle olmasaydı zaten o tuzağa gelmezdi,Ama vivre kartın peşinden koşmak nedir ? bırak gitsin siz bi kurtulun ordan allasen.