Densetsu no Samurai 13 Ağu 2024 #1,881 Mugiwara-ya dedi ki: Kimse kimseye zorla bir konu takip ettirmiyor. Genişletmek için tıkla ... Çok aydınlatıcı oldu. Ben gidiyorum.
Mugiwara-ya dedi ki: Kimse kimseye zorla bir konu takip ettirmiyor. Genişletmek için tıkla ... Çok aydınlatıcı oldu. Ben gidiyorum.
Basil Hawkins 13 Ağu 2024 #1,882 Sodex dedi ki: WB tüm Marineford ile kapışmış gibi bir algı var ama Akainu hariç doğru düzgün savaştığı biri yok. Kizaru ve Aokiji ile çok kısa süre çarpışıyor ve bir hasar veremiyor. Garp, Sengoku ve savaş lordları ile karşı karşıya bile gelmiyor zaten. Genişletmek için tıkla ... Akainu+kısmen amirallerle olan denklemin bile Luffy+yancılardan daha etkileyici olduğunu düşünüyorum hala üzgünüm.
Sodex dedi ki: WB tüm Marineford ile kapışmış gibi bir algı var ama Akainu hariç doğru düzgün savaştığı biri yok. Kizaru ve Aokiji ile çok kısa süre çarpışıyor ve bir hasar veremiyor. Garp, Sengoku ve savaş lordları ile karşı karşıya bile gelmiyor zaten. Genişletmek için tıkla ... Akainu+kısmen amirallerle olan denklemin bile Luffy+yancılardan daha etkileyici olduğunu düşünüyorum hala üzgünüm.