Beleş yemek yemek için yalandan tek yemiştir reis. Sonra gemiyi batırıp Sengokuyla Garp’ı tekleyip uzaklaşmıştırZamanında Kaido'ya tek atmıştır bu canavar.
Konuyu görünce sinirlerim bozuldu. Umarım kurtardığı kutsalların kölesi olur. Teach reis işkence ede ede gebertir lavuğu.
Başlığı bile görünce sinirin bozulmuş, buna gülen olunca daha da bozulmuş sinirin. Şimdi buna da gülünce nasıl hissedeceksin acaba, öfkelenip forumda Garp hakkında ne varsa nefret mi saçacaksın yoksa evde duvar mı yumruklayacaksın
Sinirlendiğimi nereden çıkarıyorsun kiBaşlığı bile görünce sinirin bozulmuş, buna gülen olunca daha da bozulmuş sinirin. Şimdi buna da gülünce nasıl hissedeceksin acaba, öfkelenip forumda Garp hakkında ne varsa nefret mi saçacaksın yoksa evde duvar mı yumruklayacaksın![]()
Keyifleniyorsan ne ala, terapi niyetine gel arada söv. İhtiyacın var gibi çünkü.Sinirlendiğimi nereden çıkarıyorsun kiUcube garp’a sövünce keyifleniyorum.
Sen de mutlu oluyorsan, senin için de sövebilirimKeyifleniyorsan ne ala, terapi niyetine gel arada söv. İhtiyacın var gibi çünkü.![]()
Yok benim için sövmene gerek yok, sen kendi sağlığın için bolca söv ama eksik etme. Seni konuda görmediğimiz gün endişeleniriz.Sen de mutlu oluyorsan, senin için de sövebilirim![]()
Bu konu yetmemiş Newgate'in konusunda da Garp'a sallamış bir tur.Yok benim için sövmene gerek yok, sen kendi sağlığın için bolca söv ama eksik etme. Seni konuda görmediğimiz gün endişeleniriz.![]()