Aynen yerdi.Düşerdi tabi, bir iki tane daha Shiryu'dan kılıç yerdi o kadar. Zaten etraftaki parazitler yeterince sorun çıkarıyordu.
Kılıcı yediğinde Kuzan yoktu bile ortamda var mıydı xD

Aynen yerdi.Düşerdi tabi, bir iki tane daha Shiryu'dan kılıç yerdi o kadar. Zaten etraftaki parazitler yeterince sorun çıkarıyordu.
Kılıcı yediğinde Kuzan yoktu bile ortamda var mıydı xD
Kuzan Garp'ın karşına dikildi, Garp devam etmek mi istiyorsun Kuzan dedi yani ordaydı zaten kılıç anında. Ayrıca 1087. Sayıya kadar offscreen savaş geçmiş Kuzan'ın yerin dibinden daha yeni geldiğine kanıtınız var mı ? İkiside baya yıpranmış görünüyordu, dövüşmeye devam etmişler bence. Dayanıklılık konusunda şunu söyleyeyim aynı darbeleri Garp gibi yaşlanmiş Roger da alsa zayıflar.Yedikten sonra o.
Kuzan o sıra Garp tarafından fırlatılmıştı.
Kuzan olmasa o adadan kaçabilirdi derseniz bi şey demem ama o adada kuzan olmasa bile savaşmaya devam etse kaybedecekti zaten. İlk kılıcı yedikten sonra kaybettiği çok netti.
Geçme ihtimali yok işte. Shiryudan kılıcı yer 1-2 saat daha uğraşıp düşerdi. Kondisyon ve dayanıklılık yok adamda.
Çünkü kimse Akainu'yu tutup fırlatmadı.Akainu için aynı şeyi niye diyemiyorsunuz reis fırlatılmıştı he![]()
Hahaha varsa bir olayın onu yaz, bozuk kurgu ne ? Shiryu zaten ortamda Kuzan yokken hasar attı demişim, etrafta o kadar çer çöp varken kuzan adada olmasa yine atar o hasarı ve Garp kaybeder diyorum. Garp o adaya Kuzan olmadan gidip dövüşse herkesi döver diyen arkadaşlar nasıl yapacağını anlatsınlar, ben en sağlam yumruklarından birini vurup indiremediği pizarro gördüm mesela ?Aynen yerdi.Oda'nın bozuk kurgusunu bilmene rağmen sırf Garp gömmek için gömüyorsun. Şu üç isim de birbirlerine denk Garp-Wb-Roger... wb gömmeye çalışan Alpa gibisin şu an.
İyi de böyle yorumlayacaksak kimsenin hiçbir şeye kanıtı yok manga böyle mi okunacak ?Kuzan Garp'ın karşına dikildi, Garp devam etmek mi istiyorsun Kuzan dedi yani ordaydı zaten kılıç anında. Ayrıca 1087. Sayıya kadar offscreen savaş geçmiş Kuzan'ın yerin dibinden daha yeni geldiğine kanıtınız var mı ? İkiside baya yıpranmış görünüyordu, dövüşmeye devam etmişler bence. Dayanıklılık konusunda şunu söyleyeyim aynı darbeleri Garp gibi yaşlanmiş Roger da alsa zayıflar.
WB için MF'de Akainu'yu yendi diyorsunuz da (oda Rage anı) yani gözü dönmüş hiç bir şeyi görmeyen WB'nin saldırıları Akainu hala bilinçli sadece aşağı düşüyor senin böyle yorumlaman gerekliydi eğer mangada gözükeni diyorsan ama Garp Kuzan'ı fırlattı oluyor ki Kuzan'ın bilinci falan da gösterilmemiş sana veya size kalsa WB Akainu'yu orada yendiÇünkü kimse Akainu'yu tutup fırlatmadı.
Garp, Kuzan'ı tutup fırlattı yere olan şey bu açıp mangaya bakmadın mı ?
Hahaha varsa bir olayın onu yaz, bozuk kurgu ne ? Shiryu zaten ortamda Kuzan yokken hasar attı demişim, etrafta o kadar çer çöp varken kuzan adada olmasa yine atar o hasarı ve Garp kaybeder diyorum. Garp o adaya Kuzan olmadan gidip dövüşse herkesi döver diyen arkadaşlar nasıl yapacağını anlatsınlar, ben en sağlam yumruklarından birini vurup indiremediği pizarro gördüm mesela ?
İyi de böyle yorumlayacaksak kimsenin hiçbir şeye kanıtı yok manga böyle mi okunacak ?
Garp, Kuzan'a saldırdı ve onu bir süre saf dışı bıraktı ama bu sırada dövüşte aldığı en büyük hasarı yedi, mangada olan bu.
Benim iddiam da şu, Kuzan olmasa bile Shiryu ve diğer korsanlar Garp'ı alırlardı o adada. Ha Garp dövüşmek yerine kaçmak istese işte o zaman kaçabilirdi durduramazlardı.
Bide arkadan saldırarak indirdi, Kuzan Garp'ın gözünün içine bakarken yerin dibine gitti,WB için MF'de Akainu'yu yendi diyorsunuz da (oda Rage anı) yani gözü dönmüş hiç bir şeyi görmeyen WB'nin saldırıları Akainu hala bilinçli sadece aşağı düşüyor senin böyle yorumlaman gerekliydi eğer mangada gözükeni diyorsan ama Garp Kuzan'ı fırlattı oluyor ki Kuzan'ın bilinci falan da gösterilmemiş sana veya size kalsa WB Akainu'yu orada yendi![]()
Animeyi azalt.WB için MF'de Akainu'yu yendi diyorsunuz da (oda Rage anı) yani gözü dönmüş hiç bir şeyi görmeyen WB'nin saldırıları Akainu hala bilinçli sadece aşağı düşüyor senin böyle yorumlaman gerekliydi eğer mangada gözükeni diyorsan ama Garp Kuzan'ı fırlattı oluyor ki Kuzan'ın bilinci falan da gösterilmemiş sana veya size kalsa WB Akainu'yu orada yendi![]()
Kuzan dövüşmek bile istemiyor ki zaten Garp söylüyor orada aç bak. Üstelik son sahnede de hayatını kurtarmış xDBide arkadan saldırarak indirdi, Kuzan Garp'ın gözünün içine bakarken yerin dibine gitti,
@RedTeroR Ya reis Wb de Garp da severim ben inatla illa Wb gömdürceksin şurada![]()
Bütün dünya: Akainu,Koramiral devler, no name denizciler...Animeyi azalt.
Garp, Kuzan'ı fırlatıyor müsteşar ne diyelim istiyorsun ?
Kuzan dövüşmek bile istemiyor ki zaten Garp söylüyor orada aç bak. Üstelik son sahnede de hayatını kurtarmış xD
WB bütün dünya ile kapıştı![]()
Animeyi azalt.
Garp, Kuzan'ı fırlatıyor müsteşar ne diyelim istiyorsun ?
Kuzan dövüşmek bile istemiyor ki zaten Garp söylüyor orada aç bak. Üstelik son sahnede de hayatını kurtarmış xD
WB bütün dünya ile kapıştı![]()
La Shiryu nasıl attı hasarı?Hahaha varsa bir olayın onu yaz, bozuk kurgu ne ? Shiryu zaten ortamda Kuzan yokken hasar attı demişim, etrafta o kadar çer çöp varken kuzan adada olmasa yine atar o hasarı ve Garp kaybeder diyorum. Garp o adaya Kuzan olmadan gidip dövüşse herkesi döver diyen arkadaşlar nasıl yapacağını anlatsınlar, ben en sağlam yumruklarından birini vurup indiremediği pizarro gördüm mesela ?