Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 363 81.8%
  • Sevmem

Kullanılan: 81 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    444
30 bölüm koca arc. Diğer tarafta sayfaları toplasan 1 bölüm etmeyen Garp savaşı.
Tamam senin yolundan gidelim o zaman.267 kılıç yarası varmış 30 bölümde aldığı.Yani bölüm başına ortalama sadece 9 tane kılıç yarası almış Wb mermileri hiç saymıyorum. :D Mermileri topları da eklersek bölüm başına aldığı ücret Garp’ı fakir fukara gösteriyor. xD

Tamam senin yolundan gidelim o zaman.267 kılıç yarası varmış 30 bölümde aldığı.Yani bölüm başına ortalama sadece 9 tane kılıç yarası almış Wb mermileri hiç saymıyorum. :D Mermileri topları da eklersek bölüm başına aldığı ücret Garp’ı fakir fukara gösteriyor. xD
Toplam aldığı kılıç yarası 5-10 mu dedik. Bölüm başına aldığı kılıç yarası 0.3. Adamın aldığı kılıç hasarlarını gösterdik işte.

Wb 3 amiral + savaş lordları + yonkou tayfasıyla mücadele ederken, kaido karşısında luffy ve zoro dışında çatıda düzgün kim vardı. Lütfen kimse Kid veya Law demesin bir sonraki arcda başlarına neler geldiğini hepimiz iyi gördük bence.
Sadece luffy diye düzeltmek lazım. O da belli bir seviyeye geldikten sonra önemli bir rakip olabildi. Zoro da dahil hepsi o arc içinde bir yonkou için yetersizdi

Atlanan nokta şu Wb tam gücüyle geldi Marineforda. Garp Denizcilikten kısmen istifa ettiği için tüm denizci kuvvetiyle gelmedi Arıkovanına yanındaki denizciler çoluk çocuktu. Wb,Garp gibi tek başına savaş vermedi Marco,Jozu,Vista+Crocodile,Jinbe,Luffy,İvankov gibi isimlerde kendi tarafındaydı.

Garp senaryo kurbanı olmuş Oda'nın kahpeliği uğruna saçma salak bir kurguda aradan çıkartılmış karakterdir. Gücünün ve isminin ağırlığının karşılığı iki üç bölümde gtten uydurma icraatlarla aradan çıkarılıp yeni nesle görevi devretmesi falan değildi anasını satayım. Yine de yaptıkları zirve gücünde yapabileceklerine dair sağlam izlenim uyandırdı. O yaşlı halini de Aokiji 1 vs 1'de yenemez. Hiçbir silah ya da meyve gücü kullanmadan bir karakterin zirveye çıkması bu serideki en epik olaylardan biri.

Wb 3 amiral + savaş lordları + yonkou tayfasıyla mücadele ederken, kaido karşısında luffy ve zoro dışında çatıda düzgün kim vardı. Lütfen kimse Kid veya Law demesin bir sonraki arcda başlarına neler geldiğini hepimiz iyi gördük bence.

Bunu söylemeye çalıştım ben de. WB'nin karşısında dikildiği gücün zirvesi şu an yok. Adam gitti, Denizcilere meydan okudu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık