Yasak aşk.
Yasak aşk.
Böyle bir aile düşmanına Mama gibi ailesi için yaşayan kadın dönüo tükürmez bile.
Mama yapmıştır gençliğinde bir hata ya. Diğer hiçbir kocasına güvenmeme sebebi de bu, Garp.Böyle bir aile düşmanına Mama gibi ailesi için yaşayan kadın dönüp tükürmez bile.
Kınıyorum
Hm.. Gençlik diyorsun. Hata diyorsun. Hmmm... Olabilir tabi o zaman. Adam sanmıştır. D. olduğunu söyleyip de kandırdıysa. Olabilir tabi.Mama yapmıştır gençliğinde bir hata ya. Diğer hiçbir kocasına güvenmeme sebebi de bu, Garp.
Önüne gelen kıza D'yim diyip yatağa atıyor yani. Yatak derken havuz yatağı yani sizde şimdi hemen yanlış anlamayın.Hm.. Gençlik diyorsun. Hata diyorsun. Hmmm... Olabilir tabi o zaman. Adam sanmıştır. D. olduğunu söyleyip de kandırdıysa. Olabilir tabi.
Muhtemelen öyle oldu. Biraz yakışıklı da bir tip. Bir de denizci üniforması falan var. :dHm.. Gençlik diyorsun. Hata diyorsun. Hmmm... Olabilir tabi o zaman. Adam sanmıştır. D. olduğunu söyleyip de kandırdıysa. Olabilir tabi.
Rayleigh de Roger’ın bir tık altı mı oluyor? Onun dışında katılıyorum.Bu arada muhtemelen seri boyunca gözüken en güçlü denizci karakteri, Prime Garp'ın Roger'la beraber Rocks tayfasını dağıttığı bölümde görüyoruz. Akainu falan Garp'ın bir tık altıdır gibi geliyor. Yani Garp, Roger ve WB benim için eşit seviyelerde olduklarından Akainu'nun bir Rayliegh gücünde olduğunu düşünüyorum.