İçden içe istememiş demek ki yoksa napar eder denizci yapardı.Sevmediğim karekter madem torunlarının denizci olmasını istiyorsun küçüklükten götürsene karargaha eğer küçüklükten götürse belki denizci olurlardı ace ve luffy
İçden içe istememiş demek ki yoksa napar eder denizci yapardı.Sevmediğim karekter madem torunlarının denizci olmasını istiyorsun küçüklükten götürsene karargaha eğer küçüklükten götürse belki denizci olurlardı ace ve luffy
Adam korsan olmak isterken denizci olmuş birisi gibi. Çünkü çocukluk resminde hazine falan var elinde.İçden içe istememiş demek ki yoksa napar eder denizci yapardı.
Cidden luffy den farksız. Vardır acıklı bir geçmişi hükümete bağlayan ama çok sağlam bişey olması lazım.Adam korsan olmak isterken denizci olmuş birisi gibi. Çünkü çocukluk resminde hazine falan var elinde.
Daha Akainu'ya dalamıyor, Shanks'a mı saldıracak? Güldürdün Kidd fanıGarp Şenksten anahtarlık yapar.
Karakteri de korsan gibi. Rahat hareket etmek için yüksek rütbe istememiş ve başına buyruk biri.Cidden luffy den farksız. Vardır acıklı bir geçmişi hükümete bağlayan ama çok sağlam bişey olması lazım.
Bir denizcinin bir başka denizciye dalmasını bekliyorsun şenks fanıDaha Akainu'ya dalamıyor, Shanks'a mı saldıracak? Güldürdün Kidd fanı
Garp önceden korsan olarak tasarlanmış mangaka tarafından.Romance dawn'a bakarak ben bunu çıkarıyorum.Karakterin dengesizliği oradan ileri geliyor bence.Bu insan müsveddesi ile ne yapacağına mangaka da karar verememiş.Karakteri de korsan gibi. Rahat hareket etmek için yüksek rütbe istememiş ve başına buyruk biri.
Çevrilmişi var mı o sayıların.Varsa özelden sallarsan makbule geçer.Garp önceden korsan olarak tasarlanmış mangaka tarafından.Romance dawn'a bakarak ben bunu çıkarıyorum.Karakterin dengesizliği oradan ileri geliyor bence.Bu insan müsveddesi ile ne yapacağına mangaka da karar verememiş.
Nette vardı galiba bende tam hatırlamıyorum bulursam atarım.Çevrilmişi var mı o sayıların.Varsa özelden sallarsan makbule geçer.