Demek senaryo olayını sen başlattın heee xDÇizgimizden dönmeyiz.
Demek senaryo olayını sen başlattın heee xDÇizgimizden dönmeyiz.
Ne sandın reis, yalnız sende çizgini bozmamışsın baştan sona gömmece.Demek senaryo olayını sen başlattın heee xD
Belki eskiden farklı düşünüyordur diye ilk meşazlara bakayım dedim. Cıks......... Terör bildiğimiz terör......Ne sandın reis, yalnız sende çizgini bozmamışsın baştan sona gömmece.
Bu olayın güçten daha çok yetiştirme mevzusu olduğunu düşünüyorum. Korsan gemisinde çocuk yetiştirmek baya bi zor. Denizci'nin çakılı bir hayatı var en azından görev dışında belirli bir yeri var. Yerleşik düzen her zaman daha cezbedicidir.WB'nin gücünün bir açıklaması var meyvesi var diyorsun da, Garp'ın hayvanlığının açıklamasını bilmeyen Roger, oğlunu o yüzden ona teslim etmiştir.
Ne sandın reis, yalnız sende çizgini bozmamışsın baştan sona gömmece.
Konu 2009'da açılsaydı görürdünüz değişimiBelki eskiden farklı düşünüyordur diye ilk meşazlara bakayım dedim. Cıks......... Terör bildiğimiz terör......
Art güzelmiş. Teşekkürler. Gerek yoktu ama konu kapandı zaten. Kendini o kadar sıkmana gerek yok, uzatmaya niyetim yoktu zaten.Bu yazdığın konuyu başka bi zaman sinirlerimiz yatışınca tartışmak isterim şuan çok gerginlik yaşandı eski mesajlarıma baktım daha önce bi konu hakkında tartışmışız cidden iyi tartışıyosun ve analiz yapıyosun aramızda bi gerginlik kalsın istemem sadece bu konudaki girdiğim tartışma biraz çığrından çıktı eğer istersen yanlış anlaşılmalar olmadan güzel bi tartışma yapabiliriz
Bunuda özür hediyesi olarak kabul et
(Özellikle fanı olduğum bir karakter yok ancak sevdiğim karakterleri sonuna kadar savunmaya çalışmayı prensip edindim zaten çok az sevmediğim ve savunmayacağım karakter var)
Yok kendimi sıktığım için değil yanlış anlaşılmaları gidermek için yazma gereği duydum ne olursa olsun tartıştığımız şey bir animeArt güzelmiş. Teşekkürler. Gerek yoktu ama konu kapandı zaten. Kendini o kadar sıkmana gerek yok, uzatmaya niyetim yoktu zaten.
Ne zaman istersen de konuşabiliriz tabi. Yazman yeterli.