Wanoya gelmesini istediğim en son adam.Kaido ile BM bunu görse birbirine sarılıp ağlar korkudan.
Yaş geçmiş ama işi bitmemiş adam adı yeter başarıları ortadaWanoya gelmesini istediğim en son adam.Kaido ile BM bunu görse birbirine sarılıp ağlar korkudan.
Bu artı gene görelim. Bir kere okunmayu haketmiyor.
Linlin'in olduğu yere gelecek yüreği olsa partilerine katılırdı.Wanoya gelmesini istediğim en son adam.Kaido ile BM bunu görse birbirine sarılıp ağlar korkudan.
Flood yapıyorsun şu an, yapma.Sıkıntım yok ama burda durmasını isterim bunlarım ve kimseyi etiketleyip olay çıkarmadım
(3. Hesap ne onu bilmiyorum)
(Sadece savunduğum şeyleri attım)
Orda mecburiyetten gidemediğinide belirtti yanlış anlaşılma olmasın kimseyi kışkırtcak değilim ama bana karşı sen boş yapıyosun ve senin savunduğu savunanlarda boş yazıldığı için gerek duydumBu artı gene görelim. Bir kere okunmayu haketmiyor.
Linlin'in olduğu yere gelecek yüreği olsa partilerine katılırdı.
Bunlar yaşanmadan önceki mesajım var ordaki şeylere göre attım eğer yanlışsa saygı duyarım sonuna kadar ama küçük düşürücü ithamlarda bulunmadım sadece görülmesini istediğim şeylerFlood yapıyorsun şu an, yapma.
Garp davet üzerine gidip adam tokatlayacak adam mı laBu artı gene görelim. Bir kere okunmayu haketmiyor.
Linlin'in olduğu yere gelecek yüreği olsa partilerine katılırdı.
Üst üste mesaj atmandan bahsediyorum, neye göre attığının bir önemi yok.Bunlar yaşanmadan önceki mesajım var ordaki şeylere göre attım eğer yanlışsa saygı duyarım sonuna kadar ama küçük düşürücü ithamlarda bulunmadım sadece görülmesini istediğim şeyler
Tamam daha dikkatli olurum bundan sonra ama ben savunma yapmak isterken bana karşı tutumlarından dolayı savunduğum şeyleri göstermek istedim yeri gelmeden bu şekilde yapmıycam bidahaÜst üste mesaj atmandan bahsediyorum, neye göre attığının bir önemi yok.