G3 Luffy'nin indirdiği adamı Garp'ın teklemesi gayet normal.Chinjao'yu tekledi diye gömülen adam.
G3 Luffy'nin indirdiği adamı Garp'ın teklemesi gayet normal.Chinjao'yu tekledi diye gömülen adam.
Tekledi diye gömülüyordu işte. Terlemiş teklerken.G3 Luffy'nin indirdiği adamı Garp'ın teklemesi gayet normal.
Bulunduğu konum ve Ace'in durumu itibariyle.Sen kısaca açıkla merak ettim.
Retcon yedi o olaylar hep, ciddiye alma.Garp Rocks olayında büyük bir şey yapmamış gibi geliyor bana. Eğer Garp Xebeci yenseydi, Rogera yenilen Shiki Mf'yi basıb sizin gibi ezikler Roger'ı yakalayamaz demezdi. Herhalde bu adam o dövüşde Garp'ın gücüne şahit olmuş birisi.
@Smoker sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Her karakterin her dediğine inansaydık ohoo Garp nasıl dövmüşse kafayı kırmış bence. Kimse de çabuk çabuk kendisini döven adam hakkında güzel şeyler söylemez.Garp Rocks olayında büyük bir şey yapmamış gibi geliyor bana. Eğer Garp Xebeci yenseydi, Rogera yenilen Shiki Mf'yi basıb sizin gibi ezikler Roger'ı yakalayamaz demezdi. Herhalde bu adam o dövüşde Garp'ın gücüne şahit olmuş birisi.
@Smoker sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Ace'in durumunda iki tarafta suçlu.Garp Ace'e yeterli ilgiyi göstermemesi ve korsan olmasına sebep olması bunlardan biri.Aynı zamanda aptal cesareti ile Sakazuki'ye saldırmakta Ace'in hatası.Bulunduğu konum ve Ace'in durumu itibariyle.
Adam korsan olmasın diye düzenli dövmüş daha ne yapsınGarp Ace'e yeterli ilgiyi göstermemesi ve korsan olmasına sebep olması bunlardan biri.
Ace gibi aptala dövmek işlemez.Adam korsan olmasın diye düzenli dövmüş daha ne yapsın
@sensey elebaşları. Yavaş yavaş yaydı amiralciliği foruma hardcore zorocular bu kadar köklü yayılmadı foruma.Amiralciler övme konusunda Zorocuların eline su dökebilecek kadar iyiler.Organize olmaları ise işi daha ilginç kılıyor.
Amiralciliğin yayılmasında manga da çok yardımcı oldu. Özellikle Bm top gibi sekip, kaido da kiku dan darbe yedikten sonra değerleri arttı.@sensey elebaşları. Yavaş yavaş yaydı amiralciliği foruma hardcore zorocular bu kadar köklü yayılmadı foruma.