Beni yakalamak istiyorsanız en azından onlar gelsin diyor. En güçlü iki denizci o sıralar bu ikisi. Yenecekleri anlamına gelmiyor.Roger'ı hiç yakalayamamışlar zaten.Gelse de bir şey değişmiyor yani.beni yakalamak istiyorsanız onları getirin demek beni yenebilcek kişi varsa onlar demektir
Bm Dof'u yendiği bilinen Luffy için Brulee yolladı bu seride.Ona destek olsun diye de Cracker geliyor.Brulee'nin yollanması Dof'u yenecek adamı yenebilecek olduğu için mi oluyor ?
Konuyla alakalı olan kısmı vivre cardlardan paso örnek vermen yalnız. Vivre cardlar defalarca kere patladı. Patlamaya da devam edecek.Ben sadece patlayanlardan bir tane örnek verdim.mirallerle dövüşmesi shanksın garp ve rogerla alakasız bağlantı yok
Prime Roger ile dövüşüp yakalamayan da kendisi. Herif Sengoku ve Garp denizcilerin başındayken güle oyna istediğini yapmış her yerde.prıme rogerla dövüşen adam garp zaten yaşasa ne değişcek örnek temellş yanlış
O zaman ekibi ya da oluşumu der geçerdi. Adam en güçlü rakibi demiş.Roger'ın gördüğü en büyük düşman demiş adam bizzat. Ödül üzerinden sıkacağın son adama denk geldin.Sen foruma üye olmadan 6 yıl önce falan ödülden güç çıkarımı yapılmaz yazıyordum.hxh ye özel bişey değil bu seride en güçlü düşman sadece saf güçten değil tayfasının gücünüde kapsayabilir nerden geldi bu uydurma sen ödül sadece gücü belirler de dersin bu kafayla
Garp'ın yıllar boyu Roger'ı kovalamaya çalışıp başaramaması var,Roger'ın daha iyi featleri var,konumu daha iyi,portresi daha iyi. Baya yokmuş gerçekten de.kanıt yok demişsin dediğim herşey yazarın yazıp onayladığı şeyler rayın kaptanı olması onu garptan güçlü yapmıyor hala bağıntı yok ortada
Oden'e tek attı da ee ? Garp'ın Oden seviyesi bir adama karşı tek atmışlığı,saf dışı bırakmışlığı mı var da feati beğenmiyorsun ? Güncel Garp Pizarro'ya tek atamadı yahu,2 yıl önceki hali de Marco'yu anlık saf dışı bıraktı sadece. Sana Roger'ın seri içerisindeki önemini, nasıl bir mürettabata kaptanlık yaptığını,featlerini yazıyorum. Ne alaka diyorsun.Featleri de Garp'dan iyi üstelik bu adamın.Ünvanı da öyle.Daha da özel bir adam üstelik Roger.oden e tek attı da ee ? garpa güç olarak gene ölçeği yok nasıl wb yi garptan öne koycak bişeyde yok hatta yaşlı hallerine bakınca garpın üstünlüğü belli söylediğin hiçbişeyin karakterlere ölçeği yok kral bana arguman yok demişsin dediklerin varsayımı geçmiyor rayın kaptanı roger>garp korsanlar kralı roger>garp iki boş güçle bağı olmayan argumandan başka bişey değil bunlar
Garp Roger'la dövüşebilir, yakındır diyebilirsin. Fakat Garp hiçbir zaman Roger kadar güçlü gösterilmedi bu seride. En baba dövüş vereceği isimlerden birisi olur ama kaybeder.
En tuhafı da Roger'ı Garp'tan güçlü görüyorum diye(ki insanların%95'i falan aynısını söyler) Garp'ı küçümsüyormuşum gibi davranıyorsun.
Tartışmayalı bırakalım hocam en iyisi.