Usta Oda Filo Amirali = KK dedi ben söylemiyorum. Verdi 5 milyar ödülü geçti.Denizci diye yalandan övme şekli mi usta

Usta Oda Filo Amirali = KK dedi ben söylemiyorum. Verdi 5 milyar ödülü geçti.Denizci diye yalandan övme şekli mi usta
Garp okeyde sengoku cıks. Prime sengokunun da akainudan güçlü olduğunu düşünmüyorum.Usta Oda Filo Amirali = KK dedi ben söylemiyorum. Verdi 5 milyar ödülü geçti.![]()
1) Roger beni yakalamak istiyorsanız garp veya sengoku yu getirin diyor ifadeyi çevirip anlatma burda kral buda beni yenebilcek 2 adam anlamı gelişiyorRoger bana Sengoku ya da Garp'ı getir diyor.Benimle onlar anca dövüşebilir demeye getiriyor adam orda onu diyerek. Roger seri içerisinde Garp'tan çok daha önemli bir karakter. Adamın sağ kolu için bile wb ile birlikte mf'ye gelirse, denizciler 2 efsaneyle uğraşamaz deniyor.Üstüne üstlük Xebec'in direkt tanıtıldığı yerde bile Roger'ı en büyük rakibi deniyor.Söylem açık yani.Garp için hiçbir zaman Roger'ın en büyük rakibi gibi bir şey söylenmedi. Ki Buggy WB için Roger'la denk dövüşebilen tek kişi diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ona bile retcon geldi düşün. Ortaya Xebec çıktı çünkü.
Garp bence Roger,Xebec ve Wb gibi adamlardan geridir.
Filo amirali usop olsa 5 milyar ödüle sahip olcak ödül ne zamandır güç belirtmiş buggy gibi bi örnek varken? Koskaca dünyanın en büyük gücü olan donanmanın başındaki adamın ödülünün uçuk olması normal değilmi?Usta Oda Filo Amirali = KK dedi ben söylemiyorum. Verdi 5 milyar ödülü geçti.![]()
Abi rogerın kendi sözünden çok niye buggynin ifadesine taktınız garpın vivre vardı yeni geldi zaten çürüyor buggynin ifadesiXebec > Roger olduğunu kabul edersen, ortada herhangi bir retcon olmaz. WB yine Roger ile denk dövüşebilen tek kişi konumunda yer alır çünkü Xebec onu aşıyor.
Abi rogerın kendi sözünden çok niye buggynin ifadesine taktınız garpın vivre vardı yeni geldi zaten çürüyor buggynin ifadesi
Vivre card da rogera denk güç diye geçıyor kral hakisi açıklananında ki rogerın kendi ifadeleri bile varken siz niye buggynin ifadesine sonsuz güveniyorsunuzNe demiş Garp?
Vivre card da rogera denk güç diye geçıyor kral hakisi açıklananında ki rogerın kendi ifadeleri bile varken siz niye buggynin ifadesine sonsuz güveniyorsunuz
Orda yenmeyle alakalı uzaktan yakın bir anlam yok yalnız.1) Roger beni yakalamak istiyorsanız garp veya sengoku yu getirin diyor ifadeyi çevirip anlatma burda kral buda beni yenebilcek 2 adam anlamı gelişiyor
Aynı vivre cardlarda Shanks için amirallerle dövüşebilir diyor. Tek bir amirale karşı ne yaptığı bariz herifin.vivre card da garp için rogera denk güç deniyor yeni çıktı bunu
Roger defalarca kere birbirimizi öldürecek duruma geldik diyor. Nasıl olduğu,ne zaman olduğu belli değil.Buggy ne kadar güvenilir bi kaynak? Rogerın kendi ifadesinden dahamı güvenilir
Seri için önem yakın karakterler arasında gayet de önemli bir konu. Ace yaşasaydı Sabo'dan her daim daha kuvvetli olacaktı örneğin.seri içi yeri onun gücünü belirlemez garp olmasa ace Le luffy karşılaşamazdı gerisini sen düşün 2.ana karakter olan koby eğiten şahısdır garp denizciler içinde eski neslin en büyük rolüne sahip kişidir Roger one pıece i bırakıp hikayeden göçmüştür
One Piece saf güç için mi yoksa farklı anlamlarda mı diye yazar belirtiyor diye sorabileceğin bir seri değil. Hunter x hunter değil bu seri ya da Naruto.Güç dışında farklı parametrelerin önemi çok çok az.) xebec için en güçlü düşman deniyor ama bu ifade saf güç için midir tartışılır
Hissiyata göre seri yorumlamak ile alakalı bir şey olduğu yok.Çıkarımlarıma karşı sunduğun bir kanıt yok. Sen de aynı şekilde bir argüman sunuyorsun. Roger Garp'tan daha kuvvetli bir karakter demek Garp'ı geride görmek falan da değil. Arkadaşım Roger dediğin adam korsanlar kralı,Ray gibi bir adamın kaptanı yahu.) hissiyatınıza göre seri içi bilgileri yorumlayıp karakter şundan geri demeye çalışmayın wb den geri dediğin garpın God valleyde wb ve kaptanının bulunduğu ekibi yenerken belkide en büyük rol sahibine sahip kişidir bana orası kalabalık deme darling dışı savaşa giren yok ekstra ve sengokunun God vallahi anlattığı panelde garpla Roger xebec wb kaıdo linlinin üstüne koşuyor biri yumruk sıkıyor diğeri kılıcını savuruyor senin geri gördüğün garp denen herif bu savaşın kazanılmasındaki en büyük role sahip ya 1. Yada 2. Kişi
1.beni yakalamak istiyorsanız onları getirin demek beni yenebilcek kişi varsa onlar demektirOrda yenmeyle alakalı uzaktan yakın bir anlam yok yalnız.
Aynı vivre cardlarda Shanks için amirallerle dövüşebilir diyor. Tek bir amirale karşı ne yaptığı bariz herifin.
Roger defalarca kere birbirimizi öldürecek duruma geldik diyor. Nasıl olduğu,ne zaman olduğu belli değil.
Seri için önem yakın karakterler arasında gayet de önemli bir konu. Ace yaşasaydı Sabo'dan her daim daha kuvvetli olacaktı örneğin.
One Piece saf güç için mi yoksa farklı anlamlarda mı diye yazar belirtiyor diye sorabileceğin bir seri değil. Hunter x hunter değil bu seri ya da Naruto.Güç dışında farklı parametrelerin önemi çok çok az.
Hissiyata göre seri yorumlamak ile alakalı bir şey olduğu yok.Çıkarımlarıma karşı sunduğun bir kanıt yok. Sen de aynı şekilde bir argüman sunuyorsun. Roger Garp'tan daha kuvvetli bir karakter demek Garp'ı geride görmek falan da değil. Arkadaşım Roger dediğin adam korsanlar kralı,Ray gibi bir adamın kaptanı yahu.
Luffy'nin korsan olmasının sebebi olan Shanks bu adamın miçosuydu.Roger'ın Oden gibi bir adama çektiği muameleyi görmedik mi.Yaşlanmış haldeki sağ kolunun güncel Teach'i bile korkuttuğunu farketmedik mi ? Seride gördüğümüz en iyi haki kullanıcılarından olan Zirve WB'nin+Gura'yla birlikte 1 yıl ömrü kaldığını söyleyen Roger'ı yenemediğini görüp de anlamadık mı. Oden bile Roger farklı diyor. Aynı Oden WB'nin tayfasında bulunmuş. Garp'ın WB'den önde olduğunu gösteren hiçbir şey yok üstelik.