Birkaç arkadaşımız wb nin abartıldığını garp ın alacağını söylemiş.Bence tam tersi garp inanılmaz şekilde abartılıyor(başka anketlerde de denk geldim buna)Wb dediğimiz adam öldüğünde o hasta haliyle bile dünyanın en güçlüsü diye biliniyordu ve ölünce herşey altüst oldu.Garp hakkında bilinen şey rogerla vs atabilecek seviyede olduğu geçmişte ve ben görmedim ama birkaç kişi roger ı öldürecek seviyedeymiş.Şimdi miş le mış la konuşacaksak şu varsayımı yapalım luffy yarın bigmom tarafından öldürülse smoker hakkında smoker bir efsaneydi luffy i az daha öldürecekti mi denilecek.Geçmişte yaşanan olayların çeşitli yan etkileri sebebleri vardır ama bugüne bakarsanız daha sağlıklı veriler alırsınız bir yanda bir efsane olan wb diğer yanda önem sıralamasında ilk on a giremeyecek garp bir adamı korsanlar kralının karşısına geçmesi hatta onunla vs atıp sağ çıkması efsane yapmaz eylemleri ve bu eylemlerin kalıcığı efsane yapar benim gözümde manevi torununu ölümden koruyamamış diğer torununu da az daha ölümün eşiğine geldiği halde kurtulamamış dünya hükümeti gibi kokuşmuş bir yapının peşinden giden bir sünepedir garp ve seride en az saygı duyduğum elemandır.Teach baş vilian olmasına rağmen teach e bile saygım bundan fazladır en azından davasının adamı.Garpın ne olduğu belli değil artık şu vs lerde garp a destek verilmesini hatta vs lere isminin yazılmasına anlam bile veremiyorum Kaidoların,bmlerin,shanksların,akaiunuların,teachlerin hatta luffylerin kataların bile olduğu yerde garp dizi setinde arkadan geçen adam kadar öneme sahip olur ancak seride artık herhangibir etkisinin olacağına inanmıyorum.Belki luffy günün birinde yüzüne tükürmek için bulur bir yerde bunu.