Garp zaten lakayıt kaypak herifin teki. Suratına tükürsen yarabbi şükür derBak Garp ne cevap vermiş aşağıda "Madem öyle, maçası yiyen gelsin o halde"
Garp zaten lakayıt kaypak herifin teki. Suratına tükürsen yarabbi şükür derBak Garp ne cevap vermiş aşağıda "Madem öyle, maçası yiyen gelsin o halde"
O açıdan bakarsak Shanks'ın da Garp'tan bir farkı yok.Garp zaten lakayıt kaypak herifin teki. Suratına tükürsen yarabbi şükür der
Farkı var. Shanks sevdiklerine bir şey denilse dahi tepkisini koyar, asla affetmez bir de değer verdiği kişiyi öldürmek isteyecekler neler yapar acaba.O açıdan bakarsak Shanks'ın da Garp'tan bir farkı yok.
Sevdiğin kişi senin değer verdiğin şeyleri ezip geçiyorsa ve haksızsa gene korur mu ? Garp belki korumadı ama engelde olmadı. Lütfen Shanks korurdu gibi polyannacılık yapmayalım.Farkı var. Shanks sevdiklerine bir şey denilse dahi tepkisini koyar, asla affetmez bir de değer verdiği kişiyi öldürmek isteyecekler neler yapar acaba.
Sevdiğim kişi beni ezip geçse de bir şey değişmezdi. Evet üzülür kırılırdım ama yine de sevdiğim kişiyi her daim ilk önceliğim olurdu. Anime evrenini Gerçek evrenle kıyaslamak ne kadar doğru tartışılır ama benim karakterime ters yine de.Sevdiğin kişi senin değer verdiğin şeyleri ezip geçiyorsa ve haksızsa gene korur mu ? Garp belki korumadı ama engelde olmadı. Lütfen Shanks korurdu gibi polyannacılık yapmayalım.
Adam da farklı birşey yapmadı. İdam yerinde oturdu yanına belki sonuna kadar yanında bile kalabilirdi. Senin prensiplerini veya seni sen yapan şeyleri ezip geçmesi ayrı bir şey, kanun kaçağı olarak cezasının verilmesi ayrı bir şey. İkilemleri oldu ki bu da değer verdiğinin göstergesi ama Ace kanlı canlı bir varlık olduğu için insanlar biraz serininde katkısıyla ace'yi kurtarmalıydı,wb'den taraf olmalıydı gibi bir düşünceye sahip. Bir insan bir olguya,bir inanca özellikle hayat boyu bağlı olduğu birşeye,bir insan kadar değer veremez mi ?Sevdiğim kişi beni ezip geçse de bir şey değişmezdi. Evet üzülür kırılırdım ama yine de sevdiğim kişiyi her daim ilk önceliğim olurdu. Anime evrenini Gerçek evrenle kıyaslamak ne kadar doğru tartışılır ama benim karakterime ters yine de.
Shanks hiç bişeyi olmadığı tanımadığı halde kaptanı ile aynı sözleri söylüyor diye kolunu kaybetmek pahasına luffy'i kurtarıyor ki adam yonko olarak gücünden büyük fedekarlık etmiş orada. Garp MF de ace ölürken seyrediyor ki Garp-ace'e shank'ın luffy e yakın olduğundan daha yakın. ( Güzel argüman diye kullandım maksak laf çevirmek yoksa garp'ın orada yapabileği fazla bişey yoktu ace korsan olmasaydı garp'a ne )O açıdan bakarsak Shanks'ın da Garp'tan bir farkı yok.
Rayleigh konusunda haklısın, daha dikkatli okumalıymışım.Nerde söylemiş, mangada öyle bir ibare geçmiyor ? Garp Yonko seviyesi bir adam olsa, bir şeyleri durdurabilir, engelleyebilirdi. Ancak bakıyoruz ne Roger'ı durdurabilmiş, ne WB'yi durdurabilmiş ne sonradan Yonko olan 3 kişiyi durdurabilmiş. Garp'ı görmezden gelip WB ile savaşmış bu adamlar.
Diğer hususta Rayleigh şu sahnede ter içinde kalmış ;
Şurada ise nefes nefese ;
Roger ile rahatça mücadele edebilen birisi Wb ile de rahatça mücadele edebilir.WB alır.Garp,Roger ile rahatça mücadele edebilir fiziksel gücü,hakisi diğer özellikleri olsun ama babalık ile kapışmak daha zor olacaktır meyve yeteneği ortada.