Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163
Farkı var. Shanks sevdiklerine bir şey denilse dahi tepkisini koyar, asla affetmez bir de değer verdiği kişiyi öldürmek isteyecekler neler yapar acaba. :good:
Sevdiğin kişi senin değer verdiğin şeyleri ezip geçiyorsa ve haksızsa gene korur mu ? Garp belki korumadı ama engelde olmadı. Lütfen Shanks korurdu gibi polyannacılık yapmayalım.

Sevdiğin kişi senin değer verdiğin şeyleri ezip geçiyorsa ve haksızsa gene korur mu ? Garp belki korumadı ama engelde olmadı. Lütfen Shanks korurdu gibi polyannacılık yapmayalım.
Sevdiğim kişi beni ezip geçse de bir şey değişmezdi. Evet üzülür kırılırdım ama yine de sevdiğim kişiyi her daim ilk önceliğim olurdu. Anime evrenini Gerçek evrenle kıyaslamak ne kadar doğru tartışılır ama benim karakterime ters yine de.

Sevdiğim kişi beni ezip geçse de bir şey değişmezdi. Evet üzülür kırılırdım ama yine de sevdiğim kişiyi her daim ilk önceliğim olurdu. Anime evrenini Gerçek evrenle kıyaslamak ne kadar doğru tartışılır ama benim karakterime ters yine de.
Adam da farklı birşey yapmadı. İdam yerinde oturdu yanına belki sonuna kadar yanında bile kalabilirdi. Senin prensiplerini veya seni sen yapan şeyleri ezip geçmesi ayrı bir şey, kanun kaçağı olarak cezasının verilmesi ayrı bir şey. İkilemleri oldu ki bu da değer verdiğinin göstergesi ama Ace kanlı canlı bir varlık olduğu için insanlar biraz serininde katkısıyla ace'yi kurtarmalıydı,wb'den taraf olmalıydı gibi bir düşünceye sahip. Bir insan bir olguya,bir inanca özellikle hayat boyu bağlı olduğu birşeye,bir insan kadar değer veremez mi ?

O açıdan bakarsak Shanks'ın da Garp'tan bir farkı yok.
Shanks hiç bişeyi olmadığı tanımadığı halde kaptanı ile aynı sözleri söylüyor diye kolunu kaybetmek pahasına luffy'i kurtarıyor ki adam yonko olarak gücünden büyük fedekarlık etmiş orada. Garp MF de ace ölürken seyrediyor ki Garp-ace'e shank'ın luffy e yakın olduğundan daha yakın. ( Güzel argüman diye kullandım maksak laf çevirmek :) yoksa garp'ın orada yapabileği fazla bişey yoktu ace korsan olmasaydı garp'a ne )

Nerde söylemiş, mangada öyle bir ibare geçmiyor ? Garp Yonko seviyesi bir adam olsa, bir şeyleri durdurabilir, engelleyebilirdi. Ancak bakıyoruz ne Roger'ı durdurabilmiş, ne WB'yi durdurabilmiş ne sonradan Yonko olan 3 kişiyi durdurabilmiş. Garp'ı görmezden gelip WB ile savaşmış bu adamlar.

Diğer hususta Rayleigh şu sahnede ter içinde kalmış ;
Şurada ise nefes nefese ;
Rayleigh konusunda haklısın, daha dikkatli okumalıymışım.

Roger ve Garp'ın birbirlerini ölüm eşiğine kadar zorladığını biliyoruz. WB' de mangada geçtiği üzere Roger ile kapışabilen bir adam. Roger çok az bir farkla ön planda belki.

Yonkou seviyesi mi? Bir korsanı nasıl durdurursun. Yenersin ve tutuklarsın. Impel Down'a atarsın hatta belki idam edersin. Garp'ın böyle bir üstünlük kurduğunu kim söyledi ki? Denk dövüşebiliyorlar diyorum ben. İkisi çok farklı şey. Garp Yonkou seviyesinde bile değil demeye getirmişsin bir de... Yonkou seviyesindeki biri zaten Roger'ı veya genç WB'yi durduramazdı hatta seviye olarak bildiğin altta olurdu.

Sıkıntı ne biliyor musun? Roger'ın söylediği sözü esas olarak kabul etmiyor oluşun. Bu iki adam defalarca dövüşmüş ve net bir üstünlük kurulmamış. Çok açık ve net...

Mangaka şu ana kadar bu 3 adamın denk dövüşebildiği şeklinde izlenim verdi, bu kadar.

WB alır.Garp,Roger ile rahatça mücadele edebilir fiziksel gücü,hakisi diğer özellikleri olsun ama babalık ile kapışmak daha zor olacaktır meyve yeteneği ortada.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık