O kadar belli oluyor muyduEmre bölme adamları la, bırak rahat rahat post kassınlar.
Alayli bir şekilde mesaj Yazan zaten bendim başta. Hay Allah im neyse iyi forumlar.
O kadar belli oluyor muyduEmre bölme adamları la, bırak rahat rahat post kassınlar.
Fuji ve greenbull alakasız değil yanlış örnek oldu, o zaman için amiral değillerdi zaten, dediğine göre o zaman içinde 5 amiral olması gerekirdi. Herneyse bir şekilde kendinde bir gariplik olduğunun farkına varmışsın, kabul edip. Peki bu tekleme durumu nerden çıktı da sen ironi yapmaya çalıştın?Yorumlarimi baştan sona okudum nerde hata yapmışım bulamadim. Ha world govermentin gücünü vurgulamak için Fuji ve greenbull örneğini vermiştim dediğim yere tam oturmamis alakasız kalmış kabulüm. Sana politik gücü gelince tam olarak anlatacağım. Az bir kafa dağıtmam gerek Tetikte ol.
Dattebayo uğraşma kardeşim uzayıp gider bu
Haha gece vakti güldürdün beni bu yorumla konuda yorumlarım var fakat okadar çok ikili tartışma varki diğer yorumlar kaynıyor, ayrıca konuyu açtığımdan beri takip ediyorum yapılan yorumları sırasıyla, 50 sayfa suan yorum yapıldı 50 sinide eksiksiz okudum.Adam şöyle bişey demiş sonra evreni terketmiş Elli sayfa yorum atılmış
İşte budur hocam.İlk sayfaya eklenecek cinsten bir kare.
WB taa o zamanlar Garp'ın balon olduğunu söylemiş, şöhreti sizi korkutmasın o balonun teki diyor işte.İlk sayfaya eklenecek cinsten bir kare.
Bak Garp ne cevap vermiş aşağıda "Madem öyle, maçası yiyen gelsin o halde"WB taa o zamanlar Garp'ın balon olduğunu söylemiş, şöhreti sizi korkutmasın o balonun teki diyor işte.
Hahaha aynen Şu sayfanın argüman olarak sunulacak bir tarafı yok yahu.Adam marcodan güçlü tamam onunla ancak beyazsakal başedebilir ama çıkıp orda kaçın o Garp diyecek hali yok.Gerçekleri söylese kimse ileri doğru atılmaz adam ace için geri adım atmamak peşinde.Şu sayfanın amacı budur.WB taa o zamanlar Garp'ın balon olduğunu söylemiş, şöhreti sizi korkutmasın o balonun teki diyor işte.
Argüman olarak sunmadım zaten keke, tam ilk sayfalık dedim. Vs'nin başlangıcını resmet deseler bundan iyisini yapamam.Hahaha aynen Şu sayfanın argüman olarak sunulacak bir tarafı yok yahu.Adam marcodan güçlü tamam onunla ancak beyazsakal başedebilir ama çıkıp orda kaçın o Garp diyecek hali yok.Gerçekleri söylese kimse ileri doğru atılmaz adam ace için geri adım atmamak peşinde.Şu sayfanın amacı budur.
Adamın ağzından kan geliyor ama garp bana ne yapar diye herhangi bir endişesi yok.Ezip geçme peşinde,bir çekincesi olsa ben çok zayıfladım onu anca kendimle beraber götürebilirim kaybolun ortadan bana bırakın falan derdi.