Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    163

Graykhan

Adamsın. Gözlerinle okumaya calissaydin anlardin belki yazdıklarımı. Neyse ciddiye alınmayacak biri olduğunu öğrenmiş oldum.

Wb garpi tekler çünkü ona denizin sahibi demiş. Burdanda ben wbnin garptan daha güçlü olduğunu tekliyecegini tahmin ediyorum. Kalbi falan teklemez çünkü kalbide denizin sahibinin kalbi ancak o istediğinde tekler. Akainu ya avans olsun diye Vurmasına izin verdi.
Fujide greenbulda çok iyi adamlar onları sevdiğim için mesajımda yerleri olsun istedim :)
Niye kızdın ki şimdi ? : ) Wb garp tekler nerde geçmiş benim yorumlarımda ? önceki yorumunda ki gibi yine uydurmuşsun : ) yazdıklarından anlıyorum ki kontrolü kaybetmişsin dediklerinin hiçbirinin benim dediklerimle alakası yok.

O fuji ile greenbull olayı hiç girme feci rezil olursun gerçi zaten oldun bile : )

Hancock taraf değiştirdi.Jimbei,Croc İvankov luffy savaşa dahil oldu. BB marinelere yarardan çok zararı dokundu. Mihawk dof ciddiye almadı vs. Fuji velgo greenbull zaten savaşta yok.
istediğin kadar çevirmeye çalış bu saatten sonra kurtaramazsın.

Edit : o kadar yanlış anlatıyosun ki millet senin fikrin zannetti tekleme olayını. Kontrolü kaybetmek kötü bir şey :)

Animenin eski bölümlerine bakarken Whitebeard ve garp marinford'da savaşsaydı ne olurdu acaba diye aklıma takıldı. Karar veremedim hangisinin daha güçlü olduğuna bir yadan kahraman Garp diğer yandan efsane Shiroige ikiside çok değerli benim için. Sizde böyle bir vs olsaydı vsyi kim kazanırdı yorumlarınız ile beraber belirtirmisiniz.
Adam şöyle bişey demiş sonra evreni terketmiş :oleyo: Elli sayfa yorum atılmış :D

Graykhan

Yok arkadaş kontrolü kaybetti ve sonrası yanlış anlattı ne anlatmak istediyse artık . Ben düzelteyim bari daha fazla rezil olmasın zaten oldu olacağı kadar : )

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık