Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate (Marineford)

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    116
Karşılaştı dediğin Kizaru lazer sıktı. WB çizik atamadı. Aokiji dondurdu. Araya Jozu girdi. Kizaru girince Marco geldi yardıma. Akainu da kimse yardıma gelmedi. WB Akainu yüzünden canından oldu. Teach tayfasıyla karşılaştı dediğin de mermi manyağı olmaktı. :D
Kizaru deldi dedim zaten, Kizaru Garpı öyle delse felç olurdu herhalde, çok kırılgan Garp

Kuzanın buzundan çıktı WB, Garp da çıktığı için onu yazmadım

Akainu vssinde bir ara WBnin Squardonun bicaklamasi nedeniyle kalbi tuttu Akainu gögsunu deldi, orada yardima geliyorlar. Akainu oradan ayriliyor, Ace i öldürünce WB arkaliyor Akainuyu.

Akainu yuzunden ölmüyor, BByle vs atiyor yeniyor BB babacim ayağı yapıyor son darbeyi BB ve tayfasi yapiyor, ki orada bile adamın bilinci acik Rogerı düşünüyor sonra ölüyor.

WB kadar çeşitli ve güclü karakterle eşlesmedi Garp.

Kizaru deldi dedim zaten, Kizaru Garpı öyle delse felç olurdu herhalde, çok kırılgan Garp

Kuzanın buzundan çıktı WB, Garp da çıktığı için onu yazmadım

Akainu vssinde bir ara WBnin Squardonun bicaklamasi nedeniyle kalbi tuttu Akainu gögsunu deldi, orada yardima geliyorlar. Akainu oradan ayriliyor, Ace i öldürünce WB arkaliyor Akainuyu.

Akainu yuzunden ölmüyor, BByle vs atiyor yeniyor BB babacim ayağı yapıyor son darbeyi BB ve tayfasi yapiyor, ki orada bile adamın bilinci acik Rogerı düşünüyor sonra ölüyor.

WB kadar çeşitli ve güclü karakterle eşlesmedi Garp.
Teach'i vurunca 2 yıl önceki Luffy ağlatıyor hacı.:D

Teach'i vurunca 2 yıl önceki Luffy ağlatıyor hacı.:D
Teach Acein de Luffynin de boynunu kiriyordu az daha.

Acei sermaye yapti, Luffyi de Jinbe kurtardi.

WByi ise yerim sandı, lokma büyük geldi dayağı yedi, WB öldüğünde bile BB korkudan titriyor Canavar diyordu.

Aynı BB Garpı da dövecekti, Shanks araya girdi.

WB demirse Garp pamuktur, kilolari da ayni degildir, WB agir çeker :)

Teach Acein de Luffynin de boynunu kiriyordu az daha.

Acei sermaye yapti, Luffyi de Jinbe kurtardi.

WByi ise yerim sandı, lokma büyük geldi dayağı yedi, WB öldüğünde bile BB korkudan titriyor Canavar diyordu.

Aynı BB Garpı da dövecekti, Shanks araya girdi.

WB demirse Garp pamuktur, kilolari da ayni degildir, WB agir çeker :)
BB WB'yi yiyeceğini sandı.:) BB boş beleş adam.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık