Oda benim yerime saymış. Ben niye sayayım. Garpın çapı belli. Oda da ona göre çizmiş.Garp kısmındakiler bilinmiyor aslında. WB'nin yediklerini saydın mı o kadar etmiyor. Oda ancak yediği atakları açıklamış (abartarak). Garp'ın yediği tüm hasarlar bunlar olduğunu cidden sanan varsa OP'tan haberi yoktur.
Oda Garp için bu bilgiyi vermemiş o yüzden onunkine bilinmiyor diye yazılması lazım dedim.Oda benim yerime saymış. Ben niye sayayım. Garpın çapı belli. Oda da ona göre çizmiş.
![]()
Buna bi dünya adam dalar, kafasının yarısı gider, delik deşik olur ve ölür. Garpa bi dünya adam dalar, öldüremedik derlerOda benim yerime saymış. Ben niye sayayım. Garpın çapı belli. Oda da ona göre çizmiş.
![]()
çünkü wb’nin zirve halini de biliyoruz yaşlı halini de biliyoruz. garp hep soru işareti.Garp vs Roger çizse farklı olmaz zaten çizerse görürüz de zaten zirve WB’den bahsetmişsin. MF WB ile Garp’ı kıyasladığında Garp daha dinç, o yüzden bu dövüşü kazanır.
Çizmiş adam. Shiryu'dan bir kılıç, Kuzan'dan bir yumruk yiyince iki seksen yatmış adam yere şöyle.Oda Garp için bu bilgiyi vermemiş o yüzden onunkine bilinmiyor diye yazılması lazım dedim.
Adam 2-3 saldırıya iki seksen uzanıyor la. Teach'ın yüzü suyu hurmetine canlı kalıyor Garp. Teach'e dua etsin canı için.Buna bi dünya adam dalar, kafasının yarısı gider, delik deşik olur ve ölür. Garpa bi dünya adam dalar, öldüremedik derler
Offpaneli nerde okudun la, bize de atsanaAdam 2-3 saldırıya iki seksen uzanıyor la. Teach'ın yüzü suyu hurmetine canlı kalıyor Garp. Teach'e dua etsin canı için.
Çizmiş diyon. WB'ye vurulduğu söylenen o kadar hasarı da çizmiş mi? Gördün mü hiçbir yerde? 1500 tane yedi dediğini göster işte.Çizmiş adam. Shiryu'dan bir kılıç, Kuzan'dan bir yumruk yiyince iki seksen yatmış adam yere şöyle.
![]()
Mesela bu reis göğsünde delikle çatıya çıkıp Kaido'nun kral hakili kanabosunu karşılıp hayatına devam ediyordu.Garp ile aynı hasarı alıyor. Wb bunlardan 1500 tane yedi bana mısın demedi.
![]()
Aha burada bak. Shiryu üstüne Kuzan sonra yatış.Offpaneli nerde okudun la, bize de atsana