Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate (Marineford)

1v1 kim alır

• Kullanılan toplam oy
    117
Aynen gövdesinden boylu boyunca buz sarkıtı girdi ama bir kılıç yarasıyla o hale düştü. Garp o kılıç yarasını aldıktan sonra üstüne sağlam bir yumruk tekniği yiyor böyle bol hakili. Ona rağmen üstüne off-panel bir savaş veriyor içinde Zoro'nun final rakibi, Aokiji, bir kaç tümen komutanı ve bir ada dolusu düşmanla. Sonda tüm bir ada başında beklerken görüyoruz.
Boylu boyunca buz soktu dediğin adam çaktırmadan Garp'ın kanamasını durduruyor kılıca ölmesin diye.

Bak kizaru da Luffy'e yemek servis yapıyordu teşekkür ettiğini görmedim. Amirallere karşı çok nankörsün.

Boylu boyunca buz soktu dediğin adam çaktırmadan Garp'ın kanamasını durduruyor kılıca ölmesin diye.

Bak kizaru da Luffy'e yemek servis yapıyordu teşekkür ettiğini görmedim. Amirallere karşı çok nankörsün.
Aynen daha küçük bir yarayı kapatmak için çok daha geniş çaplı buz sokmuşlar adama. Güzel kan durdurma. Buna dair tek kanıtın herhalde kendi yorumun?

Dayanıklılık dışı savunacak bir şey çıkmıyor WB’den fark ettiysen. Garp hız, haki, kuvvet vs olarak öndedir.
kanka ben 10 senedir garp diyordum da mangaka kuzan la garp’ı kafa kafaya çizip , wb ile de roger’s kafa kafaya çiziyorsa güncelde artık 500-600 chapter önce o ona şunu dedi flaan filan bu verilerle savunamayacam.

kanka ben 10 senedir garp diyordum da mangaka kuzan la garp’ı kafa kafaya çizip , wb ile de roger’s kafa kafaya çiziyorsa güncelde artık 500-600 chapter önce o ona şunu dedi flaan filan bu verilerle savunamayacam.
Garp vs Roger çizse farklı olmaz zaten çizerse görürüz de zaten zirve WB’den bahsetmişsin. MF WB ile Garp’ı kıyasladığında Garp daha dinç, o yüzden bu dövüşü kazanır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 6)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık