bir yumruk bir kılıca patlar diyorum ben deWB dayanamaz patlar bir iki vuruşa.

bir yumruk bir kılıca patlar diyorum ben deWB dayanamaz patlar bir iki vuruşa.
O kadar atakla düşmediğini ikimiz de biliyoruz reyiz. WB de bir kılıç yedikten sonra sürekli diz üstü çöküyordu. Yediğini gördüğümüz atak sayısı 10-15. Mangaka abartarak rakam verdi diye çok sevinmişsin. Garp'ın indiğini gördüğümüz sahnede başında tüm bir ada vardı ve gövdesinden kalın bir buz sarkıt çıkmıştı.bir yumruk bir kılıca patlar diyorum ben de![]()
Aaa sen başka biri mi anladın 2deyince, benim hatam ben WB'den bahsediyordumO kadar atakla düşmediğini ikimiz de biliyoruz reyiz. WB de bir kılıç yedikten sonra sürekli diz üstü çöküyordu. Yediğini gördüğümüz atak sayısı 10-15. Mangaka abartarak rakam verdi diye çok sevinmişsin. Garp'ın indiğini gördüğümüz sahnede başında tüm bir ada vardı ve gövdesinden kalın bir buz sarkıt çıkmıştı.
WB kılıç yedikten sonra diz üstü çöktü. Garp'ın diz üstü çöktüğünü görmedik.Wb'nin yerine Garp'ı koysak Squard'dan yediği kılıçtan sonra moby dick'ten zor inerdi.
WB kılıç yedikten sonra diz üstü çöktü. Garp'ın diz üstü çöktüğünü görmedik.
Olm adam uyuyo la
yani ? bak savaşmış halde adam 2 yılda yonko olacak tayfaya karşı ayakta ölüyor yıkılmıyor siz east blue karakteri tarafından yere düşürülen karakterle karşılaştırıyorsunuz. garp’la wb dayanıklılık konusunda karsılastırılamaz.Olm adam uyuyo la