Aynen ganga kuzanı 10 gün yenemeyen, ölü wb’den iki yiyen köpek kızılit Kaidou’nun serçe parmağından güçlüdürDragon ve Akainu, Kaido'dan güçlü çıkar.
Dragon’u bilemiyorum, en güçlü de çıkabilir, Amiral seviyesi de. Bence Yonko Üstü bir karakter.
Aynen ganga kuzanı 10 gün yenemeyen, ölü wb’den iki yiyen köpek kızılit Kaidou’nun serçe parmağından güçlüdürDragon ve Akainu, Kaido'dan güçlü çıkar.
Olm 5 Sağ Kol seviyesi adamı tekleyip, Amiral seviyesine yakın Yamato’yu devirip, üstüne bunları ada taşırken yapan Kaidou diyoruz, adam, Kaidou’nun 50 km öteden kral hakiyle tekleyeceği çöplerin karşısına çıkmış kızıliti göstererek “bak bu yarım atar hehe” diyor. Amiralcinin teki trol hesap olara açtı da bizi mi trollüyor bu hesapla
Hayal gücünde ne kurup ne izliyorsun bilmiyorum şu zamana kadarki sohbetlere bakıncada kafanda kurduğun şeyleri anlatıyor gibisin.Olm 5 Sağ Kol seviyesi adamı tekleyip, Amiral seviyesine yakın Yamato’yu devirip, üstüne bunları ada taşırken yapan Kaidou diyoruz, adam, Kaidou’nun 50 km öteden kral hakiyle tekleyeceği çöplerin karşısına çıkmış kızıliti göstererek “bak bu yarım atar hehe” diyor. Amiralcinin teki trol hesap olara açtı da bizi mi trollüyor bu hesapla
Kızıl it dediğin kaıdodan ejder yahnisi yapar luffye benzemez akainu vurdumu bağırttırır kaıdoyu.Aynen ganga kuzanı 10 gün yenemeyen, ölü wb’den iki yiyen köpek kızılit Kaidou’nun serçe parmağından güçlüdür
Dragon’u bilemiyorum, en güçlü de çıkabilir, Amiral seviyesi de. Bence Yonko Üstü bir karakter.
Savaşı durduruyor hani sengoku marınefordun hali ortada senin kaıdo başkanın ne olduğu belirsizlerden dayak yemesin sonra akainunun topuğunun altında ezilmeye layıkmı değilmi bakarız.Kızılit önce Shanks’ı görünce harekete geçsin, ona saldırmaya cesaret etsin, sonra Kaidou Başgan’ın serçe parmağıyla vs atmaya layık mı değil mi anlarız.