Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Monkey D. Dragon'un Seviyesi

Dragonun seviyesi?

• Kullanılan toplam oy
    285
En güçlü olmak zorunda mı? Seri zaten tamamen Luffy'nin hareketleri üzerine şekilleniyor. Hükümeti devirme fikri fiziksel kuvvetten daha korkutucu hükümet açısından. Şahsi olarak Dragon koramiral seviyesi bile çıksa gocunmam dedim zamanında. Burada da amiral seviyesinden aşağıda beklemediğimi belirttim attığım oyla. Dragon gücünü sergilemekten ziyade güçsüzlere umut aşılama yolunu tercih ediyor. İnsanların içlerinde isyanın ateşini yakan bir profil çiziyor. İnsanlar istemedikten sonra istediğin kadar güçlü ol yine de devrim yapamazsın.
Devrim fikirle başlar haklısın, ama gerçek hayat değil ki bu, OP evreninde topun tüfeğin bir önemi mi var? Dragon daha eşit, daha adil bir dünya için yola çıkıyor, ve karşısındaki organizasyon hem kalabalık hem de güçlü personele sahip, sence karşı tarafta Amiraller bu kadar güçlü olmasa, Garp, Sengoku bu kadar caydırıcı olmasa, bu gorosei'ler falan güçlü olmasa, yıkılmaları ne kadar sürerdi? Devrim bazında güç her şey değil ama güçsüz isen de sinek gibi eziverir seni WG, Ohara'ya yaptıkları gibi yaparlardı, bence zaten şu ana kadar gördüğümüz en yüksek ödülü de Dragon da göreceğiz, bence Oda kendi yazdıklarına ihanet etmezse de çok güçlü çıkacak.

Luffy'nin hareketlerine göre şekilleniyor seri tabi ki, ana kahraman o çünkü ama WG devirme fikri Luffy'de yok, Luffy sadece denizlerin en özgür insanı olmaya çalışıyor, WG önünde engel olarak durmasaydı umursamazdı sistemi, adaleti vs çünkü üzerinde fikir sahibi olduğu ya da düşündüğü şeyler değil, sadece WG önüne doğal bir engel, bir düşman olarak çıkıyor bu isteğinde, Dragon'un amacı ise direkt WG'yi devirmek, demek istediğini anlamak ile beraber, güçsüz çıkarsa Oda sıvamalarına yeni bir tane eklemiş olur.

Dragon sıradan bir adam değil. Garp’ın oğlu, Luffy’nin babası. Sabo’nun haki konusunda geldiği seviye belli. Dragon’un da haki konusunda en az Shanks kadar uzman çıkacağını düşünüyorum. Bir de üzerine logia meyvesi gelirse top 5 karakterden biri olur. En güçlü olmasına gerek yok ama top 5’i var.
Devrim fikirle başlar haklısın, ama gerçek hayat değil ki bu, OP evreninde topun tüfeğin bir önemi mi var? Dragon daha eşit, daha adil bir dünya için yola çıkıyor, ve karşısındaki organizasyon hem kalabalık hem de güçlü personele sahip, sence karşı tarafta Amiraller bu kadar güçlü olmasa, Garp, Sengoku bu kadar caydırıcı olmasa, bu gorosei'ler falan güçlü olmasa, yıkılmaları ne kadar sürerdi? Devrim bazında güç her şey değil ama güçsüz isen de sinek gibi eziverir seni WG, Ohara'ya yaptıkları gibi yaparlardı, bence zaten şu ana kadar gördüğümüz en yüksek ödülü de Dragon da göreceğiz, bence Oda kendi yazdıklarına ihanet etmezse de çok güçlü çıkacak.

Luffy'nin hareketlerine göre şekilleniyor seri tabi ki, ana kahraman o çünkü ama WG devirme fikri Luffy'de yok, Luffy sadece denizlerin en özgür insanı olmaya çalışıyor, WG önünde engel olarak durmasaydı umursamazdı sistemi, adaleti vs çünkü üzerinde fikir sahibi olduğu ya da düşündüğü şeyler değil, sadece WG önüne doğal bir engel, bir düşman olarak çıkıyor bu isteğinde, Dragon'un amacı ise direkt WG'yi devirmek, demek istediğini anlamak ile beraber, güçsüz çıkarsa Oda sıvamalarına yeni bir tane eklemiş olur.
Ben son savaşta Devrimciler ve yonkoları hükümet karşısında düşünüyorum. Beraberlerinde diğerlerine göre büyük silahlı güçlere sahip Alabasta, Wano, Elbaf, Amazon Lily gibi ülkelerin de yanlarında olacağını düşünüyorum. Hatta Denizcilerden kopuşlarla birlikte Bonney yönetiminde Pasificta birliği bekliyorum. Bu kadar çok gücün olduğu yerde Dragon amiral seviyesinde olsa denge için yeter bence. Devrim sonrasında Sabo'nun daha önemli olduğunu düşümdüğümden Dragon’un geçilmesi zor bir eşik olmasını mantıklı bulmuyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık